Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a legszemetebb módon szakítani?
Figyelt kérdés
Nem ilyen telefonon,sms-ben való szakítás érdekelne, hanem megalázós,kíméletlen. Kiderült, hogy megcsal2020. aug. 28. 11:47
1/22 anonim válasza:
És akkor te is megalázod magad azzal, hogy lemész az ő szintjére? Csak dobd ki és kész.
2/22 anonim válasza:
Felesleges erre fordítanod az energiádat. Ha van nála cuccod, vigyél egy dobozt, pakolj össze, közöld, hogy tudod, mit tett, aztán lapozz, ismerkedj, legyél boldog.
Az ilyen negatív, bosszúálló marhaság csak az idődet veszi el, és megkeserít.
4/22 anonim válasza:
Mi értelme a megalázós szakításnak?
Inkább csak dobd ki és felejsd el minél előbb
5/22 anonim válasza:
A legmegalázóbb szerintem az, amikor valaki szó nélkül letilt mindenhol és eltűnik. Viszont ez mindig a szakító felet minősíti, nem tudom miért akarsz egy alja féreggé válni..
6/22 anonim válasza:
Felesleges a bosszúállás. Csak pakold össze a cuccod és ennyi.
7/22 anonim válasza:
Igen #5, nekem eddig ez vitte a pálmát. Amikor a pasi egy szó nélkül csak felszívódott az életemből, és még az okát sem mondta meg.
8/22 anonim válasza:
7 akkor ezt nem csak velem csinálták meg. Most már én is hasonlóképpen fogok szakítani a férfiakkal. Gusztustalan egy faj!!
9/22 anonim válasza:
Én otthagytam, amikor nagy bajban volt, majd a szeme láttára flörtöltem facebook-on egy haverjával, majd randiztam is vele (csak ilyen gamer haver, nem igazi barát).
Azért tettem, mert súlyosan bántalmazott lelkileg, semmibe vett, erőszakoskodott, megalázott napi szinten, zsarolt, gaslight-olt (csak akkor még azt se tudtam, mi az).
10/22 anonim válasza:
Én egy olyat hallottam, hogy szexeltek, majd a szex után hozzávágta a csajhoz a bizonyítékot, amivel lebukott a csaj. Ez elèg megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!