Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a párotok/ex párotok legszemetebb húzása?
az egyik volt barátomé az volt, amikor minden előzmény nélkül eltűnt 1 hónapra, semmilyen formában nem tudtam elérni
így adta tudtomra, hogy már nem vagyok a barátnője
egyik ex:
- pofozgatott
- meg akarta akadályozni, hogy egyetemre menjek, mert azt akartam, hogy tartsam el őt, amíg ő egyetemre jár, merthogy én vagyok a férfi
- szakítás után követett, zaklatott, néha az utcán rendezett jelenetet (csuklóvadgosás, visítás, tépte a saját haját)
- öngyilkossággal zsarolt
- megveretett és leköpetett az új- majdnem 40 éves alkesz -pasijával
másik ex:
- megcsalt, amikor majdnem halálos baleset után lábadoztam, és 2 hónapig képtelen voltam a szexre (az volt a "mentsége", hogy ő nem érezte magát nőnek, mert nem dugtam akkoriban)
harmadik ex:
- ki akart használni anyagilag
- zsarolt, hogy valljak szerelmet
- szakítás után megveretett
20/f
2!
gyúrj már magadon egy kicsit,mert ez borzasztó!!!
válasz: felhúztak az egekig,majd nem lett szex
Öngyilkossággal zsarolt, majd lefeküdt a legjobb barátommal, ő meg volt annyira kanos, hogy belement. Nem hibáztattam, azóta is a legjobb barátom :) hülye p volt a csaj
29f
Hazudott, megcsalt, letagadott, csajozott miközben dolgoztam, és ahelyett, hogy beismerte volna, mindenféle lehetetlen történeteket talált ki. Minden percemről tudni akart, és állandóan meg akarta mondani, hogy mit csinálhatok, milyen ruhát vehetek fel, és melyik utcán mehetek végig. Mindenkire féltékeny volt, még a saját anyjára is, ha beszéltem vele 5 percet.
Egy másik ex pedig lefejelt, aztán amikor ki akartam dobni, öngyilkossággal fenyegetőzött. Ő is állandóan parancsolgatni akart és féltékenykedett. Nem köszönhettem az utcán az ismerőseimnek, mert már balhé volt miatta. Volt olyan, hogy vki csak úgy nézett rám az utcán, ami neki nem tetszett, és már be is húzott neki egyet.
Volt egy, akinek azért voltam ciki, mert nem volt a nevem előtt a Dr. De azt elvárta volna, hogy én tartsam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!