Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a párotok/ex párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a párotok/ex párotok legszemetebb húzása?

Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 21:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

az egyik volt barátomé az volt, amikor minden előzmény nélkül eltűnt 1 hónapra, semmilyen formában nem tudtam elérni

így adta tudtomra, hogy már nem vagyok a barátnője

2014. júl. 7. 21:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

egyik ex:

- pofozgatott

- meg akarta akadályozni, hogy egyetemre menjek, mert azt akartam, hogy tartsam el őt, amíg ő egyetemre jár, merthogy én vagyok a férfi

- szakítás után követett, zaklatott, néha az utcán rendezett jelenetet (csuklóvadgosás, visítás, tépte a saját haját)

- öngyilkossággal zsarolt

- megveretett és leköpetett az új- majdnem 40 éves alkesz -pasijával

másik ex:

- megcsalt, amikor majdnem halálos baleset után lábadoztam, és 2 hónapig képtelen voltam a szexre (az volt a "mentsége", hogy ő nem érezte magát nőnek, mert nem dugtam akkoriban)

harmadik ex:

- ki akart használni anyagilag

- zsarolt, hogy valljak szerelmet

- szakítás után megveretett

20/f

2014. júl. 7. 21:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

2!

gyúrj már magadon egy kicsit,mert ez borzasztó!!!

válasz: felhúztak az egekig,majd nem lett szex

2014. júl. 7. 21:48
 4/13 anonim ***** válasza:
Első, azt sajna velem is megcsinálták..
2014. júl. 7. 21:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Öngyilkossággal zsarolt, majd lefeküdt a legjobb barátommal, ő meg volt annyira kanos, hogy belement. Nem hibáztattam, azóta is a legjobb barátom :) hülye p volt a csaj

29f

2014. júl. 7. 22:03
 6/13 anonim ***** válasza:
tényleg gáz... nagyon kifogtam eddig :D minden őrült pina rám tapad.
2014. júl. 7. 22:39
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hazudott, megcsalt, letagadott, csajozott miközben dolgoztam, és ahelyett, hogy beismerte volna, mindenféle lehetetlen történeteket talált ki. Minden percemről tudni akart, és állandóan meg akarta mondani, hogy mit csinálhatok, milyen ruhát vehetek fel, és melyik utcán mehetek végig. Mindenkire féltékeny volt, még a saját anyjára is, ha beszéltem vele 5 percet.

Egy másik ex pedig lefejelt, aztán amikor ki akartam dobni, öngyilkossággal fenyegetőzött. Ő is állandóan parancsolgatni akart és féltékenykedett. Nem köszönhettem az utcán az ismerőseimnek, mert már balhé volt miatta. Volt olyan, hogy vki csak úgy nézett rám az utcán, ami neki nem tetszett, és már be is húzott neki egyet.

Volt egy, akinek azért voltam ciki, mert nem volt a nevem előtt a Dr. De azt elvárta volna, hogy én tartsam el.

2014. júl. 8. 00:51
 8/13 anonim válasza:
100%
Az én exem hülyének akkart nézni .. megcsalt .. àllandóan csajjozott ... majd lehordott minden k**vának a barátai elött. megvert .. leköpött .. és még én voltam a sz*r.
2014. júl. 8. 11:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nagyon durva dolgok! :O szomorú, h vannak ilyenek.
2014. júl. 10. 11:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az itt leírtakhoz képest az enyém egy angyal volt. Ő "csak" etetett, hogy szeret komolyan vesz és velem képzeli a jövőt aztán az első alkalommal mikor effektíve neki is tennie kellett volna valamit lelépett.
2014. júl. 10. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!