Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban sok nőnél kizáró ok, ha egy férfi bár jóképű de nagyon feminin?
Figyelt kérdés
Tehát ha nagyon jóképű, nagyon szép a mosolya, de az arca és a teste is nagyon feminin. Tehát keskeny a válla, gyenge, vékony, nincsenek izmai, gyér az arcszőrzete, a vonásai mind nagyon nőiesek, a hangja vékony és erőtlen, nincs benne tesztoszteron.
Ez sok nőnél már kizáró ok?
ma 14:36
11/17 anonim válasza:
Ilyen ez amikor a nők férfiak lesznek, a férfiak meg nők.
12/17 anonim válasza:
Csak annyira legyen feminin hogy azért ne legyen vékony hangja és legyen szőr a testén.
13/17 anonim válasza:
Nem jönnek be egyáltalán. Egy férfi azért férfi, hogy férfias.
14/17 anonim válasza:
Nekem inkább bejönnek, mint a muszkli-gusztik, meg a 120 kilósak. Általában megnézek egy vékony férfit, ha látszik, hogy férfi és nem valami kétértelmű lény.
15/17 anonim válasza:
Nálam kizáró ok, inkább legyen csúnya, de legyen férfias.
16/17 anonim válasza:
Nálam is kizáró ok, de szerintem vannak bőven nők, akiknél nem az.
17/17 anonim válasza:
Nekem nem jön be kicsit se a feminim férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!