Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a férfiak?
Ismerkedek egy nálam 1 évvel idősebb férfival és nem ő az első akin azt veszem észre, hogy “hezitál”. Én egy határozott, talpraesett nő vagyok.. sok férfi elmondása szerint néha “túl sok is” viszont én úgy gondolom, hogy ők a kevesek hozzám. Az a problémám, hogy bárkivel kezdek el beszélgetni azt veszem észre, hogy ideig óráig odáig vannak értem, majd találkozunk 1-2x és elmúlik ez a varázs. Konkrétan egyik sem mondja azt, hogy nem akar tőlem semmit, elmondásuk szerint nagyon is akarnak, viszont az érdeklődésük mintha csökkenne ezután, értem úgy, hogy csak hébe-hóba válaszolnak, nem nézik meg egyből az üzenetet (továbbra is meg csomó ideig elérhető) de azért napi szinten keresnek.
Én ezt egy ideig tűröm, majd betelik nálam az a bizonyos pohár és általában meg szoktam mondani, hogy ez nekem így nem oké és ezáltal le is zárjuk. Ez szerintetek normális? Velem van a baj, hogy mindig így járok vagy a férfiak lettek ilyen nőiesek és nem tudnak kezelni egy céltudatos/független nőt?
Nem vagy te se erős, se határozott és talpraesett... egyszerűen figyelemre vágysz, rohadt okra, ha pedig nem kapod meg már megy a hisztizés és a kérdés kiírás
Valószínűleg azért unnak meg hamar, mert csak magad körül forog a világ és abszolút nulla érdeklődést mutatsz a másik iránt. Ez egyébként egy jó teszt is, ha hagyja valaki hogy a másik is érdeklődjön. Te szoktál kérdezni a férfiaktól valamit, bármit akikkel ismerkedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!