Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a férfiak?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy nálam 1 évvel idősebb férfival és nem ő az első akin azt veszem észre, hogy “hezitál”. Én egy határozott, talpraesett nő vagyok.. sok férfi elmondása szerint néha “túl sok is” viszont én úgy gondolom, hogy ők a kevesek hozzám. Az a problémám, hogy bárkivel kezdek el beszélgetni azt veszem észre, hogy ideig óráig odáig vannak értem, majd találkozunk 1-2x és elmúlik ez a varázs. Konkrétan egyik sem mondja azt, hogy nem akar tőlem semmit, elmondásuk szerint nagyon is akarnak, viszont az érdeklődésük mintha csökkenne ezután, értem úgy, hogy csak hébe-hóba válaszolnak, nem nézik meg egyből az üzenetet (továbbra is meg csomó ideig elérhető) de azért napi szinten keresnek.

Én ezt egy ideig tűröm, majd betelik nálam az a bizonyos pohár és általában meg szoktam mondani, hogy ez nekem így nem oké és ezáltal le is zárjuk. Ez szerintetek normális? Velem van a baj, hogy mindig így járok vagy a férfiak lettek ilyen nőiesek és nem tudnak kezelni egy céltudatos/független nőt?

dec. 14. 17:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
45%
Szex után változik meg a viselkedésük?
dec. 14. 17:58
 2/22 A kérdező kommentje:
3/1 x volt olyan, hogy második randin volt szex. Viszont nála azért “engedtem” mivel évek óta ismerjük egymást és már többször találkoztunk régebben.
dec. 14. 18:08
 3/22 anonim ***** válasza:
79%
Nem akarnak téged valójában, nyilvánvaló. Én azt tapasztalom, hogy a pasik sokszor sokkal bátorítóbban kommunikálnak arról, hogy mennyire érdekled őket - gondolom én azért, mert így tud néha megakadni valaki a hálójukon - de aztán a valóság messze nem olyan pozitív, mint ahogy leírogatják. Szerintem a tetteket kell figyelni, és ha elkezd visszavonulni, nem is érdemes már foglalkozni vele. Rengetegszer azt érzem, hogy gyáva alamusziak megmondani, hogy "ez egy nem", sokszor csak elpárolognak, amikor két napja még az volt a duma, hogy de jól esett neki, hogy írtam, beszéltünk, stb. Srácok, akikre ez igaz: növesszetek tököket, és kommunikáljátok az igazságot.
dec. 14. 18:17
 4/22 anonim ***** válasza:
96%

"Én egy határozott, talpraesett nő vagyok.. sok férfi elmondása szerint néha “túl sok is” viszont én úgy gondolom, hogy ők a kevesek hozzám."

Lehet érdemes azon gondolkodni, hogy van-e olyan dolog a stílusodban, megnyilvánulásaidban, ami taszíthat egy férfit?

Ha magadon kívül mindenki kevésnek ítélsz meg, az vajon egy objektív értékítélet?

dec. 14. 18:18
 5/22 anonim ***** válasza:
22%
Nekem bejönnél, mármint viselkedés alapján, külsőre nem tudom.
dec. 14. 18:23
 6/22 A kérdező kommentje:
Utolsó. Volt párommal 8 évig voltunk együtt, kihűlt a kapcsolatunk. Ő egy erős férfi volt és tudott engem kezelni. Nem azt mondom, hogy minden férfi kevés hozzám.. nyilván a megfelelő embernek így leszek tökéletes, csak azt akartam ezzel mondani, hogy az eddigi tapasztalatom szerint inkább visszább lépnek, mint bele merjenek kezdeni egy komoly kapcsolatba.
dec. 14. 18:25
 7/22 anonim ***** válasza:
73%

6

Akkor keresgélni kell tovább, valami erősebb felhozatalban. Légiós? :)

Vagy tényleg egy keveset visszavenni a határozottságból. Nem tudom te hány éves vagy, de én azt tapasztalom, hogy minél idősebbek az pasik, annál kevesebb kedvük és energiájuk van a csatározásokhoz, hamarabb lelépnek az ahol kiszagolnak valami ilyesmit és keresnek inkább olyat akivel egy picit nyugodtabbnak tűnne az élet.

dec. 14. 18:34
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha többször előfordult, hogy ugyanaz megtörténik veled akkor veled van a gond mindenképp.

Vagy az, hogy bizonyos típus kelti fel a figyelmed állandóan, vagy beképzeltnek tűnsz a szemükben, esetleg túl parancsolgatósnak.

dec. 14. 18:39
 9/22 anonim ***** válasza:
70%

sztem kérdésedben a válasz;

"néha túl sok is". Lehet, hogy a jelöltek mind olyanok, akiknek túl sok vagy. Lehet, hogy érdemesebb lenne erősebb jellemet keresni. :)

dec. 14. 19:01
 10/22 anonim ***** válasza:
88%

Már az sokat elárul rólad, hogy azt akarod bemagyarázni magadnak, hogy sorozatosan kevés hozzád mindenféle férfi.

Álmodozni lehet. :)

A valóság inkább valami olyasmi lehet, hogy beképzelt, unalmas és kellemetlen vagy.

Persze tévedhetek, de nem hiszem.

dec. 14. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!