Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik/férfiak miért csináljátok ezt a legtöbben?
Figyelt kérdés
Legyen tinder vagy bármely más platform, ha parba altok csajjal és mit tudom én ez nem az első alkalom vagy ha az is miért nem írtok rá?
Értem én hogy van rajta kívül még 100 de mint az előbb fent említettem...akkor minek "likolod" ismét a csajt ?
2023. nov. 30. 14:05
1/6 anonim válasza:
Mert nem érzi magát hozzá, de attól még tetszik?
2/6 A kérdező kommentje:
Ezt ki fejted bővebben?
2023. nov. 30. 14:10
3/6 anonim válasza:
Sokan gondolkodás nélkül jobbra húznak mindenkit, aztán majd a matcheket átnézi és onnan válogat.
Szóval kb minden alkalommal ha feldob téged a rendszer, jobbra fog húzni, akkor is, ha egyszer már matcheltetek és szétkapcsoltatok. Még csak fel sem ismer, meg se nézi a profilod, úgy húz jobbra.
4/6 anonim válasza:
Ez ugyan olyan, hogy a nők se mindenkinek írnak vissza.
5/6 A kérdező kommentje:
Ennek mi köze hozzá?
2023. nov. 30. 14:45
6/6 anonim válasza:
Dehogy van ezeknek 100 😀 heti 1nek örülnek😀
Amúgy igen jól mondja a 3as, oda se néznek, csak napi kétszer mindenkit jobbra tolnak. Amíg ezt nem tudtam én se vágtam miért nem írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!