Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim inkább leadjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim inkább leadjátok az igényeteket hogy barátnőtök legyen vagy ti ezt hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
40 múltam és egyszerűen nincs barátnőm 5 - 6 kategóriával felettem vannak azok a lányok akikhez vonzódni tudok, volt már barátnőm amikor leadtam az igényeimet De tőle nem állt fel így vége lett a kapcsolatnak, voltam két pszichológusnál, szerintük ezen nem lehet változtatni, az ízlések teljesen beléd vannak vésődve. A nagyon csinos nagyon szép lányok az eseteim én meg állítólag nagyon ronda vagyok, de szerintem meg helyes. Most nem tudom mi az igazság
2022. jún. 15. 18:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Én külsőleg nem nézek ki olyan rosszul, de belsőleg túl magasak az elvárásaim, inkább egyedül maradok, minthogy egy rossz kapcsolatban fájdalmat okozzanak nekem. :)

28/F

2022. jún. 15. 18:45
 2/15 anonim ***** válasza:
63%
Küldj képet, megmondom, hogy valóban ronda vagy-e.
2022. jún. 15. 18:46
 3/15 anonim ***** válasza:
35%

Az egész élet arról szól, hogy lejjebb kell adni az igényeket.

Palota helyett - panel.

Ferrari helyett - Ford.

Kate Bekinsale helyett - Kati, a kisboltból.

Armani öltöny helyett - kínai pulcsi.

2022. jún. 15. 19:07
 4/15 A kérdező kommentje:
3. Hát édes apukám csak gratulálni tudok a szellemi szintedhez, hogy egy pulcsihoz hasonlítod a szexuális vonzalmat
2022. jún. 15. 19:10
 5/15 anonim ***** válasza:
31%
Egyelőre még nem. Nem vagyok még 50-60 éves, csak 32.
2022. jún. 15. 19:27
 6/15 anonim ***** válasza:
36%

4.-re a kérdezőnek.

De én legalább dugok nőket, nem a dilidokinak picsogok, óránként 8000-ért, hogy az Oczella Eszter nem akar lecumizni. >:)

2022. jún. 15. 19:39
 7/15 anonim ***** válasza:
34%

8.-ra.

Miért, neked mire kéne? >:)

2022. jún. 15. 19:59
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek idióta igényei vannak, az szerintem is adjon lejebb. Erre utalt a válaszoló is. Akarhat valaki egy Dua Lipát egy Sofia Vergarat egy Chris Hemswortht vagy egy Jason Momoat, csak úgy nem lesz senkivel elégedett és aztán siránkozhat magának. A kocsi meg a meló is ugyanez, a legtöbb embernek soha nem lesz nagyon magasan fizető munkája vagy drága sport autója.
2022. jún. 15. 20:08
 9/15 anonim ***** válasza:

"nagyon ronda vagyok"

Akkor mit szeretnél?

2022. jún. 15. 22:10
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a 3 as jò példàkat írt.

Vagy elfogadod ami jut és megpròbàlod a legjobbat kihozni vagy magad maradsz örökre.

Az élet csupa megalkuvàs!!!! Szàllj le a földre!

2022. jún. 15. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!