Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim inkább leadjátok az igényeteket hogy barátnőtök legyen vagy ti ezt hogy csináljátok?
Figyelt kérdés
40 múltam és egyszerűen nincs barátnőm 5 - 6 kategóriával felettem vannak azok a lányok akikhez vonzódni tudok, volt már barátnőm amikor leadtam az igényeimet De tőle nem állt fel így vége lett a kapcsolatnak, voltam két pszichológusnál, szerintük ezen nem lehet változtatni, az ízlések teljesen beléd vannak vésődve. A nagyon csinos nagyon szép lányok az eseteim én meg állítólag nagyon ronda vagyok, de szerintem meg helyes. Most nem tudom mi az igazság2022. jún. 15. 18:42
1/15 anonim válasza:
Én külsőleg nem nézek ki olyan rosszul, de belsőleg túl magasak az elvárásaim, inkább egyedül maradok, minthogy egy rossz kapcsolatban fájdalmat okozzanak nekem. :)
28/F
2/15 anonim válasza:
Küldj képet, megmondom, hogy valóban ronda vagy-e.
3/15 anonim válasza:
Az egész élet arról szól, hogy lejjebb kell adni az igényeket.
Palota helyett - panel.
Ferrari helyett - Ford.
Kate Bekinsale helyett - Kati, a kisboltból.
Armani öltöny helyett - kínai pulcsi.
4/15 A kérdező kommentje:
3. Hát édes apukám csak gratulálni tudok a szellemi szintedhez, hogy egy pulcsihoz hasonlítod a szexuális vonzalmat
2022. jún. 15. 19:10
5/15 anonim válasza:
Egyelőre még nem. Nem vagyok még 50-60 éves, csak 32.
6/15 anonim válasza:
4.-re a kérdezőnek.
De én legalább dugok nőket, nem a dilidokinak picsogok, óránként 8000-ért, hogy az Oczella Eszter nem akar lecumizni. >:)
7/15 anonim válasza:
8.-ra.
Miért, neked mire kéne? >:)
8/15 anonim válasza:
Ha valakinek idióta igényei vannak, az szerintem is adjon lejebb. Erre utalt a válaszoló is. Akarhat valaki egy Dua Lipát egy Sofia Vergarat egy Chris Hemswortht vagy egy Jason Momoat, csak úgy nem lesz senkivel elégedett és aztán siránkozhat magának. A kocsi meg a meló is ugyanez, a legtöbb embernek soha nem lesz nagyon magasan fizető munkája vagy drága sport autója.
9/15 anonim válasza:
"nagyon ronda vagyok"
Akkor mit szeretnél?
10/15 anonim válasza:
Pedig a 3 as jò példàkat írt.
Vagy elfogadod ami jut és megpròbàlod a legjobbat kihozni vagy magad maradsz örökre.
Az élet csupa megalkuvàs!!!! Szàllj le a földre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!