Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a férfiak?
Ismerkedek egy nálam 1 évvel idősebb férfival és nem ő az első akin azt veszem észre, hogy “hezitál”. Én egy határozott, talpraesett nő vagyok.. sok férfi elmondása szerint néha “túl sok is” viszont én úgy gondolom, hogy ők a kevesek hozzám. Az a problémám, hogy bárkivel kezdek el beszélgetni azt veszem észre, hogy ideig óráig odáig vannak értem, majd találkozunk 1-2x és elmúlik ez a varázs. Konkrétan egyik sem mondja azt, hogy nem akar tőlem semmit, elmondásuk szerint nagyon is akarnak, viszont az érdeklődésük mintha csökkenne ezután, értem úgy, hogy csak hébe-hóba válaszolnak, nem nézik meg egyből az üzenetet (továbbra is meg csomó ideig elérhető) de azért napi szinten keresnek.
Én ezt egy ideig tűröm, majd betelik nálam az a bizonyos pohár és általában meg szoktam mondani, hogy ez nekem így nem oké és ezáltal le is zárjuk. Ez szerintetek normális? Velem van a baj, hogy mindig így járok vagy a férfiak lettek ilyen nőiesek és nem tudnak kezelni egy céltudatos/független nőt?
"Én ezt egy ideig tűröm, majd betelik nálam az a bizonyos pohár és általában meg szoktam mondani, hogy ez nekem így nem oké és ezáltal le is zárjuk. Ez szerintetek normális?" Igen, az, egészséges és támogatandó. Kb. kell egy időkeretet adnod, hogy ne csússzon szét az életed, csak mert a sok, km, "férfi" valójában puhap#cs, egy adag döntésképtelen lekvár.
H te magad, kedves kérdező, hogy akarsz túljutni ezen a stáción, nos, az életstratégiai kérdés. Életstratégiai kérdéseket pedig ne a gyaki népével akarj megszavaztatni. Jellemzően nincs empátiájuk, férfisoviniszták és érzelmileg éretlenek.
Sok sikert a további utadon!
Nekem az jött le az írásodból hogy
"érdeklődésük mintha csökkenne ezután, értem úgy, hogy csak hébe-hóba válaszolnak, nem nézik meg egyből az üzenetet..."
Ezek szerint te üzengetsz, írogatsz, kérdezel tőlük?
Most akkor te vagy a férfi és te udvarolsz nekik?
Mert ha igen, én egyáltalán nem csodálom hogy nem futnak utánad. Hiszen a lábuk előtt heversz, nem kell megküzdeniük érted. Azért a pasikban ott van ám az a vadászösztön.
Nem kell nekik a céltudatos nő. Az érdeklődésüket nem tudod kicsikarni, annak magától kell jönnie.
Na már megint egy szupernő, aki szerint minden pali hülye, és béna hozzá.
Mintha ismerős lenne a sztori, pont ilyen szinten nyilatkozott eliott rodger is. Mondjuk ő pali volt, de ez mit számít?
Egy nárcisztikus kretén.
Figyelj, ne haragudj, hogy ezt mondom, de valószínűleg veled van a baj. Igaz, én nő vagyok, nem látok a férfiak fejébe, de ha már a sokadik alkalommal a pasik elvesztik az érdeklődésüket irántad (vagy szimplán nem akarnak találkozni veled többet), arról nem feltétlenül ők tehetnek.
Az probléma, hogy nem mondják el nyíltan, az az ő hibájuk. De én inkább úgy veszem észre, hogy elüldözöd őket magadtól.
Lehet olyan szintű határozottságot mutatsz, ami már anitpatikus és nem feltétlenül azért, mert ők puhap.csök lennének, hanem mert egyszerűen nem szimpatikus.
Meg az, higy először "odáig vannak érted" az nem feltétlenül igaz... A férfiak hajlamosak összehazudni mindent, hogy lekerüljön a bugyi :D szóval lehet azt is csak megjászották. DE!!! Ha nem játszották meg, és tényleg odáig voltak érted, aztán egy találka után már nem, akkor arról már TÉNYLEG te tehetsz.
Valamit változtatnod kell vagy tovább keresgélni egy olyan férfi után, aki elvan veled.
Egyet értek a 16ossal.
Lehet valaki határozott, se nem mindegy hogyan tálalja, kommunikálja.
Te azt mondod ők, hozzád “kevesek”, pedig lehet nagy gond nincs is velük, te vagy szimplán túl sok.
És ettől az emberek menekülnek, legyen az bármiféle emberi kapcsolat, nem csal férfi-nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!