Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Neki hogy megy így a pártalálá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki hogy megy így a pártalálás? Nem red flag?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm akinek van két fia van még tinédzser korában szülte őket két apától. Én és még sok mindenki kb most van abban a korban hogy kellene komoly partnert találni, nem találok ez a csaj meg hogy lehetséges hogy talál magának férfit aki ezt elfogadja?

Mármint nem sajnálom tőle de a férfiaknál nem red flag eleve hogy 16 évesen szül, kétszer is megcsinálja a hazugságot (eltitkolt terhesség stb) ? Vagy zsák a foltját ezesetben?

Már komolyan azt látom a közösségi médiában hogy boldog boldogtalan talál párt, velem semmi baj sincs, bezzeg ha én csinálnám a kutyának se kellenék ezek után.

A csaj rendezett családból való egyébként. Ja és nem a gyerekei apjával van együtt, hanem kitudja hanyadik emberrel.

Lehet így boldognak és elégedettnek lenni?

dec. 14. 15:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Anyut választanám, jól bejáratott pin@, fisting minden mehet😍
dec. 14. 17:15
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
Én nem voltam megértő, de törölték a válaszom :)
dec. 14. 18:10
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
Ha férfi lennék, nekem nem kellene, az biztos. Két gyerek két apától....
dec. 14. 19:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te foglalkozz csak magaddal, szerintem veled az a gond, hogy össze vissza feltételezgetsz másról is, és magadról is, hogy te kinek kellesz, kinek nem kellesz... Nyilván sokkal vonzóbb lennél, ha elégedett lennél magaddal - inkább ezzel foglalkozz.
dec. 14. 19:39
 15/15 anonim ***** válasza:
65%
Simán lehet különben, hogy akikkel randizik, azoknak is hazudik valamit.
dec. 14. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!