Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is teljesen esélytelennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is teljesen esélytelennek érzi a pártalálást?

Figyelt kérdés

Hiába vagyok fent a társkeresőkön, hiába áldozom rá az időt, teljsen felssleges. Eleve kevés lány van aki szóba jöhet...viszont én szívesen összejönnék egy normális kinézetű duci lánnyal, vagy egy értelmes 1 gyerekes anyukával is. Viszont a beszélgetések elhalnak. A lányok 99 szazaléka nem kérdez tőlem, én mint egy nyomozó folyamatosan teszem fel a kérdéseket, válaszolnak, de még egy "és te?" visszakérdezés sem jön tőlük. Volt már 2 lánnyal randim de különböző okokból nem illettünk össze.

Az exem meg azonnal összejött a csoporttársával miután elment tőlem és még elém is rakja őket az élet az állomáson hogy jobban érezzem magam....

szept. 1. 20:29
 1/9 anonim ***** válasza:
33%

Férfiként nem egyszerű, főleg neten, társkeresőkön, ahol hemzsegnek a társat kereső férfiak.

Élőben ismerkedés könnyebb lehet, főleg csoporttárssal, osztálytárssal, munkatárssal.

szept. 1. 21:10
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem tarts szünetet! Az is segít ilyenkor, ha egy kicsit leszrod a témát és inkább magadra koncentrálsz, életcélok, hobbik, tanulás, sport, stb. Aztán lehet az élet eléd sodorja majd.
szept. 1. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

Detto.

Probalj eloben ismerkedni, ez sem konnyu, de sokkal tobb potenciál van benne mint a rothado tinderben.

szept. 1. 22:39
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

Minek ismerkedni??

Csak pénz kidobás.Nő nélkül több marad jobban lehet spórolni.

szept. 1. 22:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"én mint egy nyomozó folyamatosan teszem fel a kérdéseket, "

Lehet ez a baj. Nem kihallgatás egy ismerkedés, hanem beszélgetésen alapuló kölcsönös megismerése a másiknak.

szept. 1. 23:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

2-es: nem fogja :D A kérdező tarthat szünetet, úgy 60 évet...

3 év úgy voltam, hogy elegem lett az egészből és "szünetet" tartok. Olyan jól sikerült a szünet, hogy azóta konkrétan nem is beszéltem nővel (ismerkedés) és nyilván más közöm sem volt egyhez sem.

szept. 2. 06:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6

Hát akkor szüntesd meg a szünetet! :D

szept. 2. 15:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagyunk így sokan,élőben kellene próbálkozni,netes ismerkedés egyre rosszabb.
szept. 2. 19:24
 9/9 anonim ***** válasza:
7-es: már nem tudom sajnos.
szept. 2. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!