Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi nincs meg bennem azokhoz képest?
29 éves vagyok szingle és még szűz is.
Sportos magas átlagosnál kicsit jobban is nézek ki, lehet velem beszélgetni stb.
Nagyon tudok szeretni egy lányt, nagyon tudok érzelgős romantikus is lenni ha kell. Van egy durvább oldalam is azt is elő tudom venni ha akarom.
Ha szeretni tudok ami a legfontosabb akkor mi hiányzik belőlem,azokhoz a korombeliekhez képest, akik sikeresek ezen téren az életben?
Vagy akkor az a gond, hogy igazából még alig dolgoztam, nincs is egzisztenciám még. A szüleimmel lakom ők tartanak el. Nyilván ezen szeretnék változtatni majd, csak mindig későbbre gondolom, de már 29 évesen itt tartani azért nem előnyös.
De igazából a szüzesség érzése az dühit mostanában egyre jobban, meg 25 évesen nem éreztem szarul magam attól annyira.
29 F
Ha normális választ adsz azt köszönöm szépen
És legyen szép napotok
Én úgy gondolom, hogy nem próbálkozol rendesen. Hány nővel kezdeményeztél beszélgetést az utóbbi időben? Hányat hívtál randira? A pénzügyi oldalt viszont megkérdezném, mitől van ez így. Egyetemen tanultál, és pálya tévesztés is volt? Vagy csak gyűjtögetsz a malacodban, hogy minél hamarabb önerőből hitel nélkül tudj költözni saját otthonba? Tartasz a hiteltől? Mióta dolgozol? Van benne karrier lehetőség?
Remélem ezek a kérdések tudnak segíteni, a probléma megoldásában. Magadnak válaszold meg, ne nekem. Alapvetően a leírtak alapján a legnagyobb probléma az az hogy nem próbálkozol véleményem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!