Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi nincs meg bennem azokhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi nincs meg bennem azokhoz képest?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok szingle és még szűz is.

Sportos magas átlagosnál kicsit jobban is nézek ki, lehet velem beszélgetni stb.

Nagyon tudok szeretni egy lányt, nagyon tudok érzelgős romantikus is lenni ha kell. Van egy durvább oldalam is azt is elő tudom venni ha akarom.

Ha szeretni tudok ami a legfontosabb akkor mi hiányzik belőlem,azokhoz a korombeliekhez képest, akik sikeresek ezen téren az életben?

Vagy akkor az a gond, hogy igazából még alig dolgoztam, nincs is egzisztenciám még. A szüleimmel lakom ők tartanak el. Nyilván ezen szeretnék változtatni majd, csak mindig későbbre gondolom, de már 29 évesen itt tartani azért nem előnyös.

De igazából a szüzesség érzése az dühit mostanában egyre jobban, meg 25 évesen nem éreztem szarul magam attól annyira.

29 F

Ha normális választ adsz azt köszönöm szépen

És legyen szép napotok

ma 04:39
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Egy nő számára nem épp imponáló, ha egy férfi otthon lakik sajnos. Nem feltétlenül kell egzisztenciával rendelkezz, azaz lakás, kocsi stb, de légy már önálló ennyi idősen. Nyilván minél több mindened van, vagy áll rendelkezésre annál rugalmasabb tudsz lenni, de így para. Az, hogy miért vagy szűz önmagában nem tudom, lehet túl nyomulósan ismerkedsz. Anno nekem is voltak ezzel problémáim, mára nyoma sincs. Tanulj a hibáidból azt mondom. Lehet Te úgy érzed, hogy az átlagnál jobban nézel ki, de lehet nem így van. Az sem előnyös, ha túl egoista vagy és látszik rajtad ez a ki, ha én nem.
ma 04:43
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Aki ennyi idősen még szűz, az a szememben életképtelennek minősül. N
ma 05:14
 3/7 menta34 ***** válasza:
40%
#2 és majd az ilyen kommentek hatására elmegy prostihoz oszt utána komolyan életképes lesz? gratulálok :)
ma 05:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem #3 miből jött le az neked, hogy a #2 válaszadó hatására prostihoz fog menni. Ha akarja úgyis megteszi, ha nem nem. Eddig sem tette meg. Azért nekem eléggé beszédes, hogy 29 éves létére valaki még "alig" dolgozott. Attól, hogy anyu, apu eltart még nem leszel férfi a nők szemében.
ma 06:18
 5/7 menta34 ***** válasza:
47%
#4 Számomra is beszédes, ez tiszta sor. Nem pont #2 hatására fog prostihoz menni, hanem az erre kihegyezett vélemények hatására :)
ma 06:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy nem próbálkozol rendesen. Hány nővel kezdeményeztél beszélgetést az utóbbi időben? Hányat hívtál randira? A pénzügyi oldalt viszont megkérdezném, mitől van ez így. Egyetemen tanultál, és pálya tévesztés is volt? Vagy csak gyűjtögetsz a malacodban, hogy minél hamarabb önerőből hitel nélkül tudj költözni saját otthonba? Tartasz a hiteltől? Mióta dolgozol? Van benne karrier lehetőség?

Remélem ezek a kérdések tudnak segíteni, a probléma megoldásában. Magadnak válaszold meg, ne nekem. Alapvetően a leírtak alapján a legnagyobb probléma az az hogy nem próbálkozol véleményem szerint.

ma 07:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nagyon tudsz érzelgős, romantikus lenni. Illetve valószínűleg csak te gondolod, hogy az átlagnál jobban nézel ki.
ma 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!