Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori az, hogy valaki nem vonzódik azokhoz akikkel összeillene?
Erre nem igazán lehet válaszolni.
Én harsány, sokat beszélő ember vagyok, mellém egy csendesebb ember való, megőrülnék egy olaszos temperamentumú pasi mellett. A barátnőm, hozzám hasonló személyiség, meg imádja ha a párja legalább olyan szenvedélyes, mint ő.
Tehát ugyanahhoz a kiindulási alaphoz teljesen ellentétes partner illik. Ugyanis nem attól függ az "illeszkedés", hogy mit gondolnának előzetesen az emberek, hanem attól, hogy te mit szeretsz.
Szerintem arra célzott, hogy az előnytelenebb külsejű embereknek mindig azt javasolják, hogy "keressen a saját szintjén".
Attól mert valaki ronda, még egy másik ronda ugyanúgy nem fog neki tetszeni.
Minél lejjebb haladsz a vonzalmi piramisban, annál gyakoribb mindkét nem oldaláról.
A férfiaknak még az átlagos, 5/10-es nő lehet elég vonzó, ha hallgat a tanácsaira és megfelelő hajat csináltat, megfelelően öltözködik.
Nőknél ha 8/10 alatt vagy, már átlag alattinak számítasz. Ha össze is jönnek veled, folyamatosan éreztetik, hogy mekkora szerencséd van velük.
Alatta viszont csak olyan ritka együttálláskor, amikor mindkét félnek ízlésficama van. De általában egyoldalú szokott lenni a dolog. Vagy mindkét fél nagyon erősen megalkuvó típus.
Nem a környezet határozza meg, hogy "ki kivel illik vagy nem illik össze".
Szerintem ilyen szempontból a belső tulajdonságok fontosabbak mint a külső, a kinézet.
Ez így szép is lenne, de a valóság sajnos nem ez.
A szebb nők nem fogják a rondább férfiakat választani, mert megtehetik hogy válogassanak és kapnak jobbat úgyis.
Persze lehet azt mondani hogy ez nem így van, de a 20. visszautasításnál már elgondolkoznál rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!