Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bemutatnátok két barátotokat egymásnak, ha nagyon összeillenének és mindketten magányosak?
Mi egyszer megcsináltuk munkahelyen. Szolid, magának való lány volt, és szintén csendes, normális srác. A mienk inkább titkos szervezkedés volt, mert mindkettőjüknek beadtuk, hogy a másik mennyire hiányolja, ha nincs ott valamiért. (Nem egy irodában dolgoztak, csak a srác minden héten átjött egyszer a munkája révén egyeztetni dolgokat).
Aztán a komoly srác randira hívta a félénk lányt.
Azóta házasok, két gyerekkel, saját vállalkozással. És mindkettő feldobott, nem félénk, aranyosak. Velük jót tettünk:)
Engem rábeszéltek egy kövér, de széparcú csajra, mert bejövök neki, adjak egy esélyt lécci, lécci! :)
Randi megvolt, 1 szex is, aztán közölte velem, hogy szakít, mert nem érezte rajtam, hogy szerelmes lennék belé.
És ez így is volt. :)
Megtettem, amire kértek a kollegái, oszt jó napot! :)
Be de direktben nem kerítenék,nem mondanám el senkinek a tervem, nem rángatnám el őket édeshármasban valahová. De annyiról gondoskodnék, hogy közös baráti társaságon belül, szórakozás közben találkozzanak.
A konkrét kerítés rosszul sül el tapasztalataim szerint
Barátnpm bemutatott minket.
Nos az exem nem véletlenül volt 28 évesen egy tapasztalatlan, gyáva fószer.
Gyakorlatilag folyamatos visszaigazolás kellett neki az anyjától, a barátaitól, attól a csajtól, mindenkitől!
Ha problémánk volt? Akkor megkérdezte anyut, a haverokhoz, én voltam az utolsó a sorban, akivel beszélt.
Szexuális gond, párkapcsolati, pénzügyi, MINDEN...
1,5 évig bírtam vele, aztán mikor rájöttem, hogy a csetelései többek a "barátnőmmel", mint egyszerű hogyvagy, kidobtam a francba.
Most 34 éves senkije nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!