Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokhoz a nőkhöz fordulnèk,akiknek csőmellük van. Lehet így esèlyem pàrkapcsolatra?
Nekem a szoptatás miatt lett ilyesmi, ezt a kis "rendellenességet" leszámítva viszont elvileg nagyon jó csaj vagyok, sok bókot kapok.
Ha lesz rá valaha lehetőségem, lehet, hogy megműttetem, most egyelőre jó ez így, nem ezen múlik amúgy, hogy találok-e majd párt magamnak.
Milyen méretű, és mennyire lóg le? Hány éves vagy?
Biztos van, akinek nem gond, de annyiból hátrányosabb egy ismerkedés, mint mondjuk kötényhassal, hogy te ugye melltartóban el tudod „tüntetni”, míg aki duci és/vagy jelentős bőrfeleslege van, az azért ruhában is látszik, tehát eleve olyan ismerkedik vele, akinek az oké.
3-as: Itt ismerkedésről van szó, nem arról, hogy van egy párkapcsolatod, ahol mondjuk egy nőnek a szoptatástól drasztikusan megereszkedik a melle, vagy nem tudja leadni a pluszkilókat terhesség után, és a párja mégis vele marad, mert szereti, és ezáltal könnyebb elfogadni a „tökéletlenebb” testet.
#2 kötőszöveti "deformitás", ha erős szóval akarjuk illetni. A lényeg, hogy a mell relaxált állapotban nem gömbölyded, hanem kissé cső, vagy inkább gúla alakú.
Egyébként persze, elég sokan vagyunk, semmi sem ezen múlik. Nekem soha nem volt gondom belőle, de nem is csináltam belőle egzisztenciális kérdést. Férjhez is mentem, neki sincs semmi problémája ezzel.
Nekem előbb kéne egy BÁRMILYEN kinézetű természetes mellű nő, mint egy orvosi beavatkozással átszabott mesterségesen kialakított mellekkel rendelkező.
Azt szeretném nézegetni és fogdosni, hogy milyenek a női mellek, nem pedig azt, hogy milyenné lehet őket átműteni.
Persze, van ilyen ismerősöm. Nekem AAs kosárral, lapos mellbimbóval és enyhe tölcsérmellkassal is volt egy rakás pasim. Semmi bajuk nincs, ráadásul szinte mindig melltartóban voltam, reggeltől estig, szexnél meg nem is nézte, csak fogta vagy nyalogatta:D Teljesen lényegtelen, a legtöbben nem figyelik a másik testét.
Egyébként én megcsináltattam szülés után, most gyönyörű, direkt mutogatom, ha lehetőségem engedi, de nem az igazi. Mondjuk jól megnőtt a bőröm, kinyújtotta, a gyerek megoldotta a lapos mellbimbót, ha majd kivetetem lesz szép zsírcicim, mint másoknak. Azért mégis csak az a legjobb, ha nem is tökéletes formájú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!