Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ferfiak, tenyleg taszito ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, tenyleg taszito ha egy bo mar sokmindenkivel lefekudt?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolat szempontjabol.
dec. 12. 11:24
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%

Még valami:

Ha a jövőben jól alakulnak a dolgaim, és egy faluba kerülök, én szeretnék majd a "falu bikájával" találkozni. Ugyanis úgy gondolom, hogy a nők a tekintélyes pasikhoz vonzódnak. Tehát ha megkeresem a bikát és felülmúlom valamiben, akkor én veszem át a helyét. Már nem lesz érdekes a többi csajszi számára.

Ha van itt az oldalon néhány bika, és van mersze kiállni velem akár egy szkanderben is mások előtt, akkor privátban várom a jelentkezést.

Bikák, ne kíméljetek. :)

dec. 12. 13:53
 22/40 anonim ***** válasza:
70%

"Ez nem változtat azon, hogy a férfiakat pozitívabban ítélik meg ebben a helyzetben, mint a nőket."

Szerintem ez egyáltalán nem igaz. Kezdjük azzal, hogy sok férfi irigy rá, aztán meg verekedhet is a csaj pasijával ha netán beáll szeretőnek mert kiderült. Nem mindegyik férfi nézi jó szemmel, tekint rá istenként. Ne felejtsük el ha hazudott a bugyiba jutás miatt a lány apja, fiútestvére is veszélyt jelenthet számára.

Aztán ugye mennek a pletykák ide-oda meg még hozzá is raknak sztorikat nehezen talál magának nőt hiszen megmentenék tőle és nemcsak nők hanem férfiak is. Mondjuk legjobb fiúbarát, vagy kolléga. Olyan nincs a mai világban, hogy a férfiak azért mert röpködnek virágról virágra, hogy elnézőbbek velük szemben. Az az idő elmúlt. Ugyanúgy kapja a savat mint a nő aki hasonló hozzá.

dec. 12. 13:57
 23/40 anonim ***** válasza:
80%

A férfiak egymást biztos irigylik, hogyha a másik sok nővel volt együtt, de a nők szemében ez egyáltalán nem pozitív.

Többre becsülök egy olyan férfit, aki 10 évig volt együtt egyetlen nővel, mint azt, aki 10-zel volt egyéjszakás kapcsolatban.

Egyébként nőként megértem a kérdést, viszont azért sok férfi álszent ilyen téren.

Mert mi a sok?

Ha egy nő mondjuk 30 éves, és 18 évesen kezdte a nemi életet, és évente volt 1 partnere, az 12 férfi. Ha ezt bármelyik férfinak elmondod, hogy ennyivel lefeküdt, teljesen ki fognak borulni. Pedig gondolj bele, ha havonta egyszer létesít egy egyéjszakást, akkor az a szám mekkora lenne.

dec. 12. 14:09
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem mindegy hány éves az illető, milyen gyakran vesz részt egyéjszakásban, szexkapcsolatban, vagy szerető volt és tisztában volt vele az első perctől fogva. Persze ilyenekkel nem szeretnek dicsekedni, de elég egy "jóindulatú" szomszéd/jóindulatú barát aki nyomozgat, sőt elég összefutni kb. 2-5 szexpartnerrel, esetleg pont a szeretővel és már vége is az idillnek. Tehát ha valaki felelőtlen, vagy úgy tartja, hogy ő "kiélte magát", neki joga van hozzá, nincs benne semmi rossz/szégyenteljes akkor vállalja fel a randipartnere előtt minél előbb.
dec. 12. 14:19
 25/40 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem ez egyáltalán nem igaz"

Jogod van azt gondolni, amit akarsz. De arra azért felhívnám a figyelmed, hogy Bill Kaulitz annak idején még egy komplett dalt is írt arról, hogy az ikertestvére, aki a zenekar tagja, kefélt egy rajongó csajjal:

[link]

Egy rocksztár esetében ugyanis a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy mennyi fanlánnyal szexel, ellenben azokat a csajokat akik felkínálkoznak, már nem hinném, hogy jó szemmel nézik.

Ez is jó példa arra, hogy a férfiak nem esenek olyan szigorú megítélés alá a szabados szexuális életet illetően, mint a nők. Feministáknak ez nem tetszik, de ez legyen az ő bajuk. 200 000 évnyi evolúció van e szokás mögött, nem véletlenül alakult így.

dec. 12. 14:57
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Engem rohadtul zavar, helyből kuka az ilyen
dec. 12. 14:59
 27/40 anonim ***** válasza:
52%

És ha màr dalok:

Lil G is írt egy ehhez hasonló dalt, ami pont a fordítottja a Billének, csak ott arról van szó, hogy egy nő él szabados szexuális életet:

[link]

Lili meg is jegyzi a dalban, hogy "mindenki fellázad, egy nő nem csinálhat ilyet", amivel utalhat arra, hogy a nők esetében a szabados szexuális életet szigorúbban ítélik meg.

Lili dala azért is ütős, mert az ősi társadalmi megítéléssel megy szembe.

#25 voltam

dec. 12. 15:03
 28/40 anonim ***** válasza:
69%
Számomra nagy hátrány, de kinek mi...
dec. 12. 15:21
 29/40 anonim ***** válasza:
17 max ha csak mikropéniszű vagy elhízott pasik vannak a fálubá, és ott van józsika akiről elterjed hogy legalább valami férfire távolról hasonlít még ha rbnc is, akkor össze tud szedni nőket, de ez mondjuk nem nagy dicséret, hogy a mínusz 1-hez képest ő a nagy nulla.
dec. 12. 16:49
 30/40 anonim ***** válasza:
Elgondolkodnék rajta, hogy ha már annyi pasival volt, akkor ugye miért pont én lennék majd neki a különleges...
dec. 12. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!