Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az sokszor, hogy aki orvos, vagy orvos pasinak a barátnője az sokmindenkivel flegmán viselkedik?
Szerintem ez nem ettől függ!!!
Alapból ilyen és kész. Ez még csak egy kis plusz dolog, hogy úgy gondolja, hogy egy köztiszteletben álló ember a barátja, ezért ő még értékesebb..
Ez a fasbukos dolog olyan,amin nem kéne kiakadni.
De ettől függeltenül én is látom,hogy az orvosok nagyon el vannak szállva mauktól, élet halál urai, mint valami félisten úgy suhannak a folyosókon, és bizony ez a mentalitás ragályos a nőjeikre is. ANgyon nyeregben érzik magukat, főleg a sok hálaboríték után van mire verniük magukat! Ez lehet egy magyarázat ,az eshetőleges fehérgalléros sznobizmusra.
"Ha bejelölik facebookon távoli ismerősök, akkor sosem jelöl vissza"
Én sem jelölöm vissza, sőt az ismeretlent tiltom is. Pedig nincs is orvos ismerősöm. ;)
Arról tényleg ne nyissunk vitát, hogy ki kit igazol vissza FB-on. Én sem szoktam olyanokat visszaigazolni, akiket 1-2x láttam vagy általános iskola óta nem találkoztam vele és tudom, hogy 99% az esélye annak, hogy soha többé nem látom az életben, maximum szökő évente egyszer...
Az érem másik oldala pedig az, hogy akárhányszor megyek szórakozóhelyre vagy egyéb beszélgetős/ismerkedős helyekre, mindig akad 1-2 komplexusos ember, aki ha megtudja mivel foglalkozom, rögtön elkezdi bizonygatni, hogy ő mennyire okos, művelt és szakmunkásként mennyi szellemi munkát kell neki végezni, például hogy egy ötven oldalas protokollt kellett neki 2 hónap alatt megtanulnia... És hogy neki nincs boríték meg kutyaf@sza (itt jegyezném meg, hogy nem "borítékos munkakörben" dolgozom, de egyesek jobban tudják, hiszen a Vészhelyzetben láttak már kórházat belülről). No comment. Amúgy érdekes (és alapjában véve végtelenül logikus), hogy csak a komplexusos, munkájukban/tanulmányaikban sikertelen emberek viselkednek így. Fröcsögnek mindenkire, mert azt hiszik, hogy ettől nekik jobb lesz valami. És mielőtt félreértenének egyesek közlöm, hogy szakmunkás barátaim is vannak, a fenti történet csak egy példa volt (de behelyettesíthető olyan egyetemistával is, aki 3 év alatt nem jutott túl a 3. szemeszteren).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!