Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet, hogy egy városban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy egy városban senkinek se jövök be, egy másikban meg sokmindenkinek?

Figyelt kérdés

Azon a környéken, ahol születtem levegőnek néznek, észre se vesznek. Pedig járok ki, pár szórakozóhelyre (nem sok van), de mindig a barátnőimet szólítják le meg minden.

Aztán, sulit váltottam, egy kicsit messzi városba mentem, ahol szó szerint döglenek. Na jó, nem ennyire komolyan, de két kezemen nem tudom megszámolni azokat, akik járnának velem. Koleszon is sokaknak tetszem, de ha hazamegyek hétvégén, akkor megint levegő vagyok.

Nem értem ezt, hogy lehet?

2012. jan. 22. 00:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Friss hús vagy azért döglenek utánad.
2012. jan. 22. 00:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Biztos ismernek már téged, mint a rosszpénzt...
2012. jan. 22. 00:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Már azt hittem, hogy ez csak velem van így! Nem tudom miért van ez, de én is kíváncsi lennék...
2012. jan. 22. 00:46
 4/10 A kérdező kommentje:
De nem mindenhol vagyok úgymond friss hús, mert ha az új helyen elmegyek szórakozni és megismerkedek valakikkel, akkor sokaknak tetszem, de ha otthon ismerek meg újembereket, akkor azoknak biztos nem jövök be...
2012. jan. 22. 00:46
 5/10 anonim ***** válasza:
A másik városban több a kanos, egyedülálló fiú... :)
2012. jan. 22. 00:48
 6/10 vnas00000 ***** válasza:

Azért van mert lehet másképp viselkedsz.

(vans00000 voltam)újra itt :$:D

2012. jan. 22. 00:49
 7/10 anonim ***** válasza:

# 6

Automatikusan megjelenik a neved. Felesleges mindig kiírnod:D

2012. jan. 22. 00:53
 8/10 vnas00000 ***** válasza:
nem akartam minidig de nem az van ki írva h vans00000 :DD
2012. jan. 22. 00:55
 9/10 anonim ***** válasza:
a varosban ahol laktal ott ismernek es nem kedvelnek de az ujj helyen meg nem tudjak a belsod. Lehet ezert.
2012. jan. 22. 01:50
 10/10 A kérdező kommentje:

És akkor engem az egész város ismer? :D Nem hiszem...

Amúgy meg mindenkivel jóban vagyok, nincsenek ellenségeim, sok barátom van.

2012. jan. 22. 02:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!