Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értékelnétek fotó alapján? Nem tudom mi a baj hogy senkit nem érdeklek sehol sem? 30F
"Miért szavaztatok le mindenkit 🤣?
Ilyen kérdésnél is le kell szavazni 🤣"
na ezt a kérdést nyugodtan belinkelhetnénk, amikor leírok olyat, hogy férfi/női oldalról egyaránt tele van megkeseredett lelki sérültekkel ez a hely.
Nincs veled semmi baj. Nekem kicsit sok a szőr, de szép a szemed, szép a szád, helyes srác vagy. Máshol kell keresned a problémát. Elég gátlásosnak látszol, lehet, az a baj.
Én is szívesen értékellek!
Hol szeretnéd az értékelést, privátban vagy ide kiírva?
Annyira gázok vagytok incelkék. Képesek vagytok azért lepontozni a normális válaszokat, hogy meggyőzzétek magatokat az igazatokról, miszerint a nők válogatósak, azért "nem jut nektek". Hát, inkább azért, mert ilyen hányadék a belsőtök.
Itt van mindjárt #19.számú lúzer. Annyi esze nincs, hogy rájöjjön 2pipával egyértelmű, hogy nem kért képet, tehát nem is kaphatott. Azonnal lebuktatta magát. Olyan ostoba, hogy nem jutott eszébe, hogy előbb kérjen egyet kamuból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!