Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pfotofeller nevű oldalon Ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pfotofeller nevű oldalon Aholis fotó alapján értékelik az embert 10/5 5,5 ös átlag férfiként ez a nagyon csúnya kategória?

Figyelt kérdés

#csúnya #Pfotofeller
aug. 5. 18:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem is hallottam még erről az oldalról..

És akkor itt most hús vér emberek, vagy pedig számítógép értékeli hogy ki hogy néz ki?

aug. 5. 18:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Emberek
aug. 5. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok jártas a fotózásban, az Aholis valami stílus?
aug. 5. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem, az totál átlag kategória, de bennem van kétely, lehet nem is az emberkét értékelik, hanem magát a fotót ilyen technikai dolgokban, pl. beállítás, fényviszonyok, stb.

Szóval ha 5-5.5-ös pasi vagy az totál átlag, a tömegből semmivel sem kitűnő.

Ami viszont red flag, az a borzalmas helyesírásod, az 1-es szint általánosban is. ¯\_(ツ)_/¯

aug. 5. 19:09
 5/9 A kérdező kommentje:

4.

A 10/5 nálad mi alapján átlag kategória?

Emlékszem amikor iskolásként divatvolt facebookon kiírni hogy 10/? 6 nál rosszabbat sosem írtam senkinek,sőt az ismerőseim se igazán.A 6 pedig az a kategória volt aki teljes undor.

aug. 5. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Kemenyen ertekelnek az oldalon.. a valosagban nem erzem a gyenge ertekelest.. a ronda ferfiakat felpontozzak ott a helyeseket le pontozzak..
aug. 6. 05:28
 7/9 anonim ***** válasza:

#6: akkor az 1-2 nálad mi? Az 5-5.5 bizony a 10-es skála közepe, tehát átlagost jelent.

Az iskolában sem 4-est adott a tanítónéni, mert nem tanultál. A te átlagolásod alapján kb. pedig ez van.

aug. 6. 17:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocs, az 5-nek, kérdezőnek ment a 7-es válasz.
aug. 6. 17:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Helyes ferfikent ilyen 4.4 et kapok?? Full kamu ! A valosagban omlenek ram a nok!
aug. 7. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!