Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként csak a saját kategóriámból lehet barátnőm vagy amikor egy nő a személyiség miatt összejön nàla rosszabb kategóriájú férfivel?
"Az élet nem válaszol rá??"
Szerintem pont az a bajuk, hogy de, csak nem akarják elfogadni.
Összkép számít és mi az, amit a partnered keres. Az is lehet, hogy ami a nők többségénél csúnya, valakinek tetszik.
Lásd mennyi gazdag idős férfi él gyönyörű, fiatal nővel.
Én nem csak címeres nőgyűlölő vagyok, de ezeknek a kérdések olvasásán kezdek férfigyűlölő is lenni, komolyan úgy képen törölnélek kérdező.
Ébredj már fel abból a bszott álomvilágodból....persze, 10/10-es nő simán összejön 10/0-1-2-es pasival, mert hát a nőknek van egy elfeledett része, ezek a 10/10-es nők várják a 10/0-1-2-es pasikat, hogy minden érzelmi és szexuális vágyakat kielegítse a pasinak.
Hol láttál te olyat, hogy egy jó nő egy ocsmány pasival van....sehol baszki, sehol. Fúh de idegesítenek már, utálom a férfiakat is már. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!