Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan, hogy képen csúnya vagyok, de élőben már nem?
Figyelt kérdés
Interneten abszolút nem megy az ismerkedés, hiába próbálok meg jó képeket készíteni/készíttettni, levegőnek néznek. Eddig akárhány lánnyal volt dolgom, minddel személyesen találkoztam először, tehát élőben ismertem meg valamilyen úton-módon.
Elképzelhető, hogy az összkép számít inkább az esetemben, mintsem egy fénykép az arcomról, vagy véletlen egybeesés és már nem tudom mire fogni a sikertelenségem?
júl. 13. 12:56
2/6 anonim válasza:
Simán lehet. Párommal sose álltam volna szóba kép alapján. Élőben meg bőven átlag feletti megjelenésű.
3/6 anonim válasza:
Ezt én is megkaptam sokszor már...
Velem sem jött volna össze egy nő sem képek alapján. Azt mondják kb. ég és föld.
Ezt rokonoktól is megkaptam. És egy profi is csinált rólam képet de nem vagyok tv se internetes arc...
4/6 Senior Séf válasza:
Még időben kiderült; nem vagy fotogén alkat.
6/6 anonim válasza:
Én egyáltalán nem vagyok fotogén, nem is szeretek fotózkodni. Volt aki azt mondta az első személyes találkozáskor, hogy kellemesen csalódott, mert nem gondolta volna, hogy szép vagyok. :/ :D Az emberek viszont egy fénykép alapján döntik el, akarnak-e veled beszélgetni vagy sem, szóval aki nem fotogén az így járt. :( Az összkép és kisugárzás szerintem ami fontos és az EQ. Próbálj inkább "élőben" ismerkedni. Ha szereted magad és elégedett vagy magaddal akkor ez látszik rajtad úgymond. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!