Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit kell csinàlni egy pàrkapcsolatban, mi a normàlis?
Figyelt kérdés
Ez igazàból kérdés...
0. tapasztalatom van
Van egy férfi aki most érdeklődik...
Normàlis hogy felhozza hogy milyen kapcsolataim voltak koràbban mindent 2. randin?
Minden olyan túl szép vele kapcsolatban mert azt mondja hogy csak velem ismerkedik, mindig ír 1-2 órànként folyamatosan érdeklődik, motivàl
Tiszteletben tartja a dolgaimat, hatàraimat -jó színész lehet vajon? Vagy kokolyan gondolja?
Mivel tesztelheten?
dec. 10. 20:38
11/20 anonim válasza:
"Normàlis hogy felhozza hogy milyen kapcsolataim voltak koràbban mindent 2. randin?"
Soha nem beszéltem egyikkel se a régi kapcsolataimról és én se kérdeztem őket se.
A hapiban van egy nagy adag megfelelési kényszer vagy téged puhatol, hogy mennyire vagy elviselhető. Sokat elárul a másikról hogyan beszél az exeiről.
12/20 anonim válasza:
anyukádat tesztelgessed kiscsaj , azt!%
13/20 anonim válasza:
Remélem megment az ég az tőled, meg az ilyenektől. :D
14/20 anonim válasza:
Csak tesztelgesd nyugodtan... Majd repít téged a kukába ahová való vagy!
15/20 anonim válasza:
Ha ilyen bizalmatlan vagy, belevetíted a félelmeid, akkor elrontod. Amíg bizonytalan vagy, nem kell vele ágyba bújni, ne ígérj neki semmit, viszont ismerkedjetek és adjátok önmagatokat. Teljesen oké a múltról is beszélni, ki miért hozott ilyen vagy olyan döntéseket, mit tapasztalt, mi a véleménye, most mit vár. Ezekből alakul ki a személyiségünk. Egyébként is nincs tuti recept vagy szabály, vagy mindkettőtöknek jó ritmusban tudtok közeledni, vagy majd elhal az egész.
16/20 anonim válasza:
Ezt nem értem, egyszer az a bajotok hogy a nő mindenkivel összejön, egyszer meg az hogy próbálja előtte valahogy kideríteni hogy átverős lesz e.
17/20 anonim válasza:
Mert valahol a kettő között a normális. Ha bízik benne, hogy jól fog alakulni, és az illető őszinte vele, de nem amíg nem ismeri, nem vetít bele valaki tök mást, aki biztos tökéletesen passzol. Meg kell találni az egyensúlyt a józan ész és a remények között. Nem kell se állandó rettegésben, se szeretethiányból fakadó megfelelési kényszerben élni. De azért élni kell :)
18/20 anonim válasza:
Hát ez így leírva szépen hangzik, viszont kivitelezhetetlen. Szerintem semmi gond azzal ha ki akarja deríteni normális e az egész így, és most itt tesztelésnek hívta, miért hogy hívja, nyomozás vagy mi? A népmesék is tesztelésekkel vannak teli, amúgy tesztelés lehet az is kérdező ha nem titkolod el ha gondod van és kiderül hogy reagál rá, kiesik e az álomvilágából rögtön, vagy tényleg érdekled.
19/20 anonim válasza:
Milyen gond? Az lenne a tesztelés, ha önmaga? Vagy találjon ki valamit?
20/20 anonim válasza:
Nem tudom igazából, de arra az ilyen megjátszós lovagok be szoktak pipulni, ha borul a tervük, vagy ha a nő mégse rózsaszín habfelhő. Aki viszont nem pipul be, az tényleg kezd kötődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!