Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben hol tudnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
38/F vagyok és van egy 15 éves fiam, aki velem él, egyedül nevelem már 10 éve. Csak rövidebb kapcsolataim voltak azóta, egy idő után kiderült, hogy egyikőjükkel sem egymást kerestük, vagy pedig pár nőt zavart, hogy van gyerekem. A munkahelyemen többnyire férfiak vannak, az nem jöhet szóba. Szoktam sportolni is, de sajnos mostanában arra kevesebb időm jut, illetve a társkeresők is ki vannak zárva, mert rossz tapasztalataim vannak és sok a kamu profil. Az is előfordult, hogy elkezdtem ismerkedni egy nővel és eltántorította, hogy a fiam már ennyi idős, mert arra számított, hogy sokkal kisebb. Ráadásul egy kisebb városban lakunk, szóval ez is megnehezíti a dolgot.dec. 9. 20:19
1/4 anonim válasza:
Mozdulj ki valamerre, a sport jó lehetőség ismerkedni is.
2/4 anonim válasza:
Gyerekesként szinte lehetetlen párt találni. Hiába mondják, hogy az ismerősöm meg a kollégám meg a szomszéd is talált, ez nagyon ritka. Nagyon sok mindennek kell klappolnia. Én már megbékéltem vele, egyedül maradok, élek a gyereknek.
3/4 anonim válasza:
Csak a véletlenben, a szerencsében bízhatsz, hogy összesodor valakivel az élet, ha a társkeresők nem hoztak sikert. Nem értem, hogy mért tántorít el nőket a gyereked, hisz már elég nagy, nem szorul állandó felügyeletre, szóval több szabadidőd van, mint kisgyerek mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!