Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt ismerkednek, mennyi idő után szokás képet küldeni és/vagy másik platformara átmenni?
Szerintem néhány üzenet után érdemes képet mutatni.
Mi értelme húzni? Ha a külső nem oké, úgysem fog menni.
Akkor mi a kérdés?
Van aki beéri ennyivel és kompromisszumot köt a külsőt illetően, de szerintem egészséges ember minél hamarabb látni akarja kivel beszél.
"Volt akivel hetekig beszéltem, úgy hogy nem is láttam, mondott az elején dolgokat magáról milyen, és nagyon tetszett, engem nem zavart hogy nem láttam, nem is ez a legfontosabb szerintem."
Ez te vagy. De az is lehet csak nem futottál még igazán balszerencsés helyzetbe, ahol tényleg olyan a másik fél kinézetileg, hogy semmi de semmit nem tudsz elképzelni vele, annyira taszít, vagy antipatikus. Ezen kívül mi van, ha téged tényleg nem zavar hogy milyen a másik, de a másik felet meg igen, és azért tűnik el végül? Ugyanúgy pocsékba ment sok idő, ha majd ő lép le képcsere után. Ráadásul kép nélkül nagyon könnyű idealizálni a másik felet, ez egy tipikus online csapda. Ha van bármiféle találkozó tervbe véve, akkor bizony jobb ha már az első 1-2 hétben megvan a képcsere. Vagy akár az első napokban, ez már csak tőletek függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!