Ismerkedési szokások?
Figyelt kérdés
Azok akik komoly kapcsolatot keresnek, hogyan próbálnak ismerkedni másokkal?2023. ápr. 24. 15:59
A kérdező szavazást indított:
Nők: interneten keresem az igazit
Nők: közösségi nyílt helyeken keresem az igazit
Férfiak: interneten keresem az igazit
Férfiak: közösségi nyílt helyeken keresem az igazit
Egyéb: írd meg + nem
29 szavazat
1/7 anonim válasza:
Férfiként többnyire interneten mert sok időm nincs elmenni egyedül ilyen olyan helyekre ismerkedni. Viszont személyesen sokkal jobb mint interneten ez egyértelmű.
2023. ápr. 24. 16:03
2/7 anonim válasza:
Nő vagyok, nem keresek társat
2023. ápr. 24. 16:32
3/7 anonim válasza:
Jelenleg nem ismerkedek, de előtte sok éven át minden párkapcsolatom társkeresős ismeretségből indult.
N
2023. ápr. 24. 16:33
4/7 anonim válasza:
a neten. egyszerubb
2023. ápr. 24. 18:07
5/7 anonim válasza:
haveri társaságok baráti köre, bulik, fesztiválok 21f
2023. ápr. 25. 01:29
6/7 anonim válasza:
Most nem keresek komolyabbat.
Én a neten próbáltam férfiként. Először társkereső, később itt. Fura mód innen több komolyabb próbálkozás is elindult, társkeresőn semmi...
Sok emberrel beszéltem itt, chat oldalakon, más platformokon, sokkal jobbak a lehetőségek, mint társkeresőn, viszont mindenhol sok a kamus.
F
2023. ápr. 25. 07:31
7/7 anonim válasza:
Őszintén tiniként volt 2 párkapcsolatom ami ilyen " gimis " szerelem volt pár hónapos az utóbbiban csalódtam nem nagyon volt senkim 3 évig, nem jártam bulizni meg úgy sehova sem.Netes ismerkedőn ismertem meg a párom.8 éve vagyunk együtt.Szerintem a netes ismerkedés a legjobb alternativa.Ilyen bulis estékben nem hiszek hisz sokan csak " arra" hajtanak majd másnap továbblépnek.
2023. ápr. 26. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!