Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy szűz férfi tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy szűz férfi tetszene egy szép nőnek,akkor félne tőle a férfi?

Figyelt kérdés
dec. 9. 06:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

Most komolyan valaki fel kell mondjuk reggel 6-kor megissza a reggeli kávéját,és elkezd azon agyalni,milyen b@romságot kérdezzen a mai nap.

Már miért kellene félnie?

dec. 9. 06:59
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
A személyiségétől függ a téma: ha introvertált a személy, akkor igen.
dec. 9. 07:06
 3/12 anonim ***** válasza:
50%

Hát egy szűz introvertált férfinek se kell félnie pl. egy szép prostitól.

De amúgy is baromság a kérdés, mert inkább az a lényeg azok számára is, ha számukra az érzelem a fontos, hogy a szép csaj elfogadja-e őt olyannak, amilyen, vagy sem.

Ha fél, akkor még nem áll készen a szexre. Majd ha meglesz a bizalom, és az önbizalom, akkor igen.

dec. 9. 07:27
 4/12 anonim ***** válasza:
57%

Saját tapasztalat:

Félni nem féltem, de ügyetlen voltam és bátortalan. Nem tudtam, mikor meddig mehetek el, mikor mi férhet bele (megérintsem ne érintsem stb. dilemmák).

Tudta rólam és végtelenül türelmes volt. Több, mint 2 éve vagyunk egy pár :)

dec. 9. 07:36
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
Szűz férfi nem tetszhet egy szép nőnek, mivel ha egy férfi szűz, az azért van, mert csúnya és/vagy alacsony.
dec. 9. 08:04
 6/12 anonim ***** válasza:
34%
Ha félénk, akkor féljen 🤷‍♀️
dec. 9. 08:05
 7/12 anonim ***** válasza:
43%

5#

Ez eléggé sarkítva van így

Nyilván tetszhet egy szűz férfi is egy szép nőnek.

Mi van,ha azért szűz a férfi mert látens homoszexuális,csak elnyomja magában a homogént

Vagy ha impotens vagy nevetségesen kicsi a pénisze és ezért gátlásos

De nyilván ez nincs senki homlokára se kiírva

dec. 9. 08:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Kortól is függ a dolog. 21 éves koromig, úgy hogy közben kijártam már az egyetemet (Budapesten), szűz voltam, pedig akkor még nem is néztem ki rosszul.

Egyszerűen nem jött össze a dolog, nem is nagyon próbálkoztam és én sem érdekeltem igazából senkit. Mondjuk nem is mentem el sehova, ahol ismerkedni lehetett volna, illetve akkoriban a szociális készségeim is eléggé gyatrák voltak.

Ha valaki mondjuk 30 évesen szűz akkor viszont esélyes, hogy irtózatosan ocsmány vagy extrém szerencsétlen, esetleg az anyja pincéjében él 0-24 órában bezárva.

De leginkább a kinézetből adódhat amúgy tényleg ha egy férfi sokáig szűz.

dec. 9. 08:30
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Mi ez itt gyerekek vannak? A 14 öcsém se szűz. És nem vegyünk Cé család. Tényleg vannak felnőtt ferfiak akik nem akcióztak még?
dec. 9. 10:54
 10/12 anonim ***** válasza:
#9 Van 14 öcséd, és nem vagytok C család? :) Amúgy tényleg, az átlag alatti külsejű férfiak legfeljebb pénzért kaphatnak nőt.
dec. 9. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!