Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy eséllyel nekem sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy eséllyel nekem sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

26 vagyok, nem megy az ismerkedés. Sosem volt barátnőm. Pedig már rég óta szeretnék. Nem járok társaságba így nagyon nehéz, meg aki társasági szerintem nekik sem egyszerű.

Úgy gondolom hogy már lehet sosem lesz mert ha eddig nem jött össze semmi. Pedig mindig úgy képzeltem el hogy egyszer lesz feleségem meg gyerekem.

dec. 7. 09:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Van már lakásom nyugi.

Összehoztam, de nem 26 évesen.

"szarul fizető munka"

Magyarországon a többség szarul keres, ha esetleg nem tűnt volna fel.

Legalább 500-600 nettó lenne elfogadható fizetés ilyen árak mellett, mármint itt Kelet-Magyaroszágon.

dec. 7. 12:06
 22/25 anonim ***** válasza:

Ha aktívan ismerkedsz, lehet csajod, hiszen egy rakás nő van a világon.

Az más kérdés, hogy milyen lesz.

Hasonló a hasonlót vonzza, szal ha te lúzernek tartod magad, akkor egy hozzád hasonló lúzer csajjal fogsz járni.

dec. 7. 14:00
 23/25 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen mit veritek a melletek a kérdező helyett, az "elvárásokon"? Miért ne lenne normális felvetés, hogy 26 éves korára az ember valamit csak tud mondani, hogy hova jutott, mondjuk a valaki által említett 14 éves kora óta... Igen, 14 évesen is lehet barátnője valakinek, és?? Akkor mind a ketten ugyan abban az élethelyzetben vagytok - jobb esetben az iskolában! 26 évesen nem a homokozóban építed a várat - nyilván máshol tartasz az életben, mit kell ezen rugózni, mintha még mindig ott kellene tartanod mint 14 évesen... szóval amikor konkrét felsorolást nem ír valaki, de azért rákérdezne, hogy ez a barátnőt szeretne csávó hol is tart az életében, az egy teljesen normális kérdés, hogy mivel foglalkozott eddig, mert a barátnővel nem, azt tudjuk. A barátnőzésben is le van maradva a megszokottól, ezt leírja, miért nem lehet megkérdezni, hogy amúgy mizu az élet egyéb területén??
dec. 7. 14:28
 24/25 anonim ***** válasza:

5,6,7: az élet nem egy statikus, állandó dolog, hanem folyamatosan változik.

Fiatalabb (tini) koromban lúzer, szar voltam, nem érdekeltem a csajokat, nem is volt kapcsolatom egészen 21 éves koromig. Akkor szerencsém volt és megtetszettem egy lánynak, aki össze is jött velem. Vele vesztettem el, vele smároltam először és ő lett az első (és utolsó) barátnőm is.

Aztán miutn szakítottunk, ennek már 5 éve, semmi nem jött össze, ugyabúgy érdektelen voltam/vagyok a nők számára. Ez van, lehet a kérdezőnek is szerencséje lesz (nem valószínű).

Attól hogy valakinek volt már kapcsolata, nincs garancia arra, hogy mindig lesz neki.

dec. 7. 19:02
 25/25 anonim ***** válasza:
19:02 Ugyanígy gondolom. Férfi részről, ha párkapcsolatot szeretnél, elképesztő módon szükséges a szerencse tényező is... 37F
dec. 7. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!