Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy eséllyel nekem sosem lesz barátnőm?
26 vagyok, nem megy az ismerkedés. Sosem volt barátnőm. Pedig már rég óta szeretnék. Nem járok társaságba így nagyon nehéz, meg aki társasági szerintem nekik sem egyszerű.
Úgy gondolom hogy már lehet sosem lesz mert ha eddig nem jött össze semmi. Pedig mindig úgy képzeltem el hogy egyszer lesz feleségem meg gyerekem.
Csak azon múlik hogy hogy nézel ki és mennyi pénzed van. Esetleg az iskolai végzettség még újabban az elvárások része.
Gondold át hogy miben teljesítesz alul. És változtass!
Ez megint mekkora átlagosítás
Nem minden nőnek a pénz a számít
Ismerkedni pedig ebben a mai világban borzasztó nehéz
Szerintem ne add fel semmiképpen
2
Ha nekem írtad én nem azt mondtam !
1, pénz
2, külső
3, iskolai végzettség
Ez három kategória. Valaki csak az egyiket várja el! Mások mindet.
Nem mindenkinek jut, nem mindenkinek jár. Ahhoz, hogy legyenek szerencsések, kellenek szerencsétlenek is.
Deal with it.
Nem jössz be a lányoknak külsőleg, különben már 10 évvel ezelőtt összejött volna egy kapcsolat.
Minden más csak mellébeszélés.
Ha lehet a külsődön érdemben javítani, akkor kezdj hozzá.
Ha nem lehet akkor törődj bele, vagy keress ronda kövér nőt.
Ezek a lehetőségek.
Nem ütöd meg a mércét, ez lehet a helyzet.
Amelyik pasi bejön a nőknek, annak tinikorától folyamatosan vannak kapcsolatai, maximum kisebb szünetekkel.
5#
Miért hitegeted?
Eddig lúzer volt, jobb ha elfogadja, hogy az is marad.
Ja persze, legyen neki 26 évesen lakás, autó, karrier.
Akkor talán szóba áll vele egy olyan nő, aki amúgy le sem köpné.
Hurrá, micsoda kilátások.
9, de hát nem is írtam ilyet, de látom benned már kialakultak a kisebbségi komplexusok, hogy szerinted mi kell minden nőnek :D
Hát ilyen mentalitással ne is ismerkedjen senki, ha már eleve leköpésről beszél, gyűlölettel indít.
Én annyit akartam, és akarok kifejezni, hogy legyenek előremutató céljai az életben amiért dolgozik, és reális, hogy eljut vele valahova, ami becsülendő és vonzó, és ne csak a tökét vakarja egész nap, vagy kényszerből járjon be valami sz-r melóhelyre dolgozni, mert egy ilyen ember kevésbé lesz jó társaság. Talán beláthatjuk, hogy melyik a vonzóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!