Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy eséllyel nekem sosem lesz barátnőm?
26 vagyok, nem megy az ismerkedés. Sosem volt barátnőm. Pedig már rég óta szeretnék. Nem járok társaságba így nagyon nehéz, meg aki társasági szerintem nekik sem egyszerű.
Úgy gondolom hogy már lehet sosem lesz mert ha eddig nem jött össze semmi. Pedig mindig úgy képzeltem el hogy egyszer lesz feleségem meg gyerekem.
10
Nem az a válaszoló vagyok akinek írtad. De neki van igaza.
Már rögtön kezded a célokat, lakást , autót , diplomákat stb
Csak a szokásos elvárások amiket 1000 emberből csak maximum 10 tud hozni.
Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy a barátnő "majd csak úgy egyszer lesz" és nem kell semmit sem tenni érte. (Pedig de..)
Még, ha nem is olyan dolgokat, mint a nettó milliós kereset és a saját ház, saját lakás, saját autó, hanem szimplán ismerkedni kell, meg kell tanulni kommunikálni és el kell tudni hívni randira egy lányt. Nyilván ilyeneket nem csinálnak meg sokan, csak hisztiznek, hogy "jaj nem lesz soha.."
Nem írtad, de célozgattál rá, hogy 26 évesen azért már jó lenne ha fel tudna mutatni valamit.
Azért ahhoz elég jól kell keresni, hogy egyedül fenntarts egy albérletet + autót és még azért pénzed is maradjon magadra.
Sokan csak akkor kerülnek el otthonról ha összejön egy komoly kapcsolat és összeköltöznek.
Kedves Kérdező, nem olvastam a kommenteket. Csak az eredeti kérdésedre reagálok.
Nem írtad meg, hogy:
1. milyen ember vagy. EQ-d, SQ-d, alapvető egzisztenciád stb megvan-e? Igazából mindegy is, hogy milyen ember vagy most, mert a tulajdonságaid és attribútumaid, érettségi fokod stb összessége nem piacképes a partnerkapcsolati piacon.
2. te eddig mit is tettél a gyakorlatban azért, hogy összejöjjön egy kapcsolat? Igazából mindegy is, mit tettél, hogyan tetted, mit nem tettél, hogyan nem, mert jól láthatóan nem működött.
És itt térnék át a kérdésed megválaszolására: ha ilyen ember maradsz és az ügyeid ilyen módon intézed, mint eddig, nos, nem számíthatsz más eredményre, mint eddig.
Mindazonáltal ez egy összetettebb kérdés, minthogy egy 10-20 soros gyakis kommentben megoldásokat lehetne adni rá. Ráadásul ez egy érzelmekkel átitatott kérdéskör, tele buta sztereotípizálási lehetőségekkel (a fent kommentelők egy része ki is használta ezt a lehetőséget). Vagyis inkább ne hallgass rám (amit én tudok a partnerkapcsolatok létrejöttéről és működéséről, az az én életem sztoriján alapszik, ezért bármennyire igaz és bevált is, nem univerzális tudás). Hallgass inkább a szakirodalomra. Egyik legjobb, magyar nyelven is elérhető mű A párválasztó agy címet viseli. Két csoportba tartoznak azok, akik szerint nem jó a könyv:
1. akiknek nem erősíti meg a sztereotípiáit,
2. akik nem olvasták.
(Nyilván vannak a fent említett művön kívül más alapos és igényes, humánetológiai művek is, amik a partnerkapcsolatokkal foglalkoznak.)
Értő olvasást és sok sikert!
#15 Ez mondjuk hülyeség. Vidéken pl nem 200k egy albérlet, havi szintem meg nem költesz az autóra csak tankolsz, de ha azt nem akkor meg ugyan úgy elmegy tömegközlekedésre.
Ha gondos tulaj vagy meg nem fognak pofánvágni hirtelen több százezres vagy milliós javításokkal.
Bp-en nyilván drágábbak a dolgok, de az átlagbérek is magasabbak.
Sok a duma.
Egzisztencia, miért is?
Sokaknak már 14-15 évesen van kapcsolata.
Szerinted nekik milyen egzisztenciájuk van? Zsebpénz, büfépénz?
Piacképes az, aki jól néz ki. Ez külső adottságok függvénye, másodlagos szempont hogy emberileg milyen vagy.
#15 Na meg ha valami nagyon szarul fizető munkád van arról nem mások tehetnek. De akkor meg nem kell felháborodni ha tényleg nincsenek terveid, céljaid hogy ez senkinek nem vonzó.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!