Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéken miert nincs csaj az alja társkeren 40+?
Akik házasok foglaltak szexpartnerkeresők, rondák, és ha évek mukva revizek fel ugyanazok vannak akik evekkel ezelott is. Azzal kell kezdenem hogy nekiállok tiltogatni azokat akikkel évekkel ezelott beszéltem. Pl az ex is fent van mindenhol mjndog ha van kapcsolata, ha nincs.
Es ugyanazok az arcok állandoan.
Tiltások után meg szűrök hogy pl háas foglalt vagy kopasz fogatlan nem kell és marad talán 1-3 aki meg nem ír nem ismerkedik csam úgy van. Tehát valszeg azok is foglaltak.
(34n)
(30 as pasik nem kellenek mert azok huszasokra mennek még szórakozni, nem családra nem komolyra)
Szerintem megválaszoltad magadnak a kérdésed: ha csak számodra alja pasikat találsz akkor nem társkeresőn kell ismerkedni.
Sajnos én is kopasz vagyok és a fogsorom sem tökéletes, mert eddig fontosabb dolgokra ment el a pénzem mint pl. ház vagy kocsi. 40/f
Aki ér valamit, az 40+-os korára már rég stabil párkapcsolatban él.
A társkereső a selejt játszótere.
Mert vidék. Itt élőben is az "alja" a többség. Vagy te esetleg nem így tapasztalod?
Az igazán jó férfiakra, akik nem menekültek Bp-re vagy külföldre vidékről, 30 éves korukra már lecsaptak, és gőzerővel dolgoznak a megtartásukon, mert azok a nők is tudják, hogy ha szétmennek, akkor ez lesz a rendelkezésükre álló választék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!