Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gyakori hogy társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori hogy társkeresőkön való ismerkedés során, a másik fel szó nélkül eltűnik?

Figyelt kérdés
Természetesen arra gondolok hogy már elkezdtek beszélgetni, ismerkedni egymással a felek, vagyis megvan a kölcsönös szimpátia.

#társkeresés, ismerkedés, ghostingolás
dec. 6. 19:45
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Én legelőször a gépekre szoktam gyanakodni, még az elmúlt évezredben.

Több forrásból is úgy értesültem menet közben (évtizedek alatt), hogy eleve úgy vannak programozva (a társkeresők különösen), hogy tönkretegyenek, megakadályozzanak kapcsolatokat, kapcsolódásokat.

Kezdve ott, hogy sok köztük az AI-profil...

Ennyi kommunikációból sose szűröd le, hogy valódi ember volt-e a vonal túlsó végén.

dec. 10. 02:05
 42/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm 41-es a tartalmas válaszod és a javaslatod.
dec. 10. 02:32
 43/44 anonim ***** válasza:
78%

41 na igen, főleg hogy rakat olyan ember keveredett fel a netre az okostelefonoknak "hála", akiknél még egy bot is okosabb, vagy élőbbnek hat. Tőmondatos sablonkérdések, semmitmondó egyszavas sablonválaszok. És ők még csak nem is botok, onnan tudom hogy sok olyan - nem társkeresős - helyen is beszélgettem a múltban, ahova biztos nem raknak botot, mert semmi értelme nem lenne. Meg ez még a chatgpt előtti időszakban volt nekem.

De egyébként a mainstream társkeresők mostanra szerintem is tele lehetnek bottal. Meg botnál is ostobább emberekkel szintén. Azt biztosra tudom, hogy a jónő fotós kamuprofilok már régebben is nagy alapnak számítottak, méghozzá az üzemeltetők által.

dec. 10. 10:28
 44/44 A kérdező kommentje:
#43 köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat.
dec. 10. 10:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!