Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy társkeresőkön való ismerkedés során, a másik fel szó nélkül eltűnik?
"Minek jelölne vissza, ha egyszer semmi szimpátiát nem érez?"
Mert nem társat keres, okostojás, hanem fizető kuncsaftot, ugyanis hivatásos qrva.
Nem esett le magadtól?
Amikor kiderült, hogy nem passzolunk a pasival, vagy nem ugyanazt keressük, stb., én ezt mindig leírtam és elköszöntem.
Cserébe szó nélkül kiléptek.
Most már nem pazarlom az időm, ugyanezt teszem, ha valami nem tetszik.
#17, részben érthető, hogy azt adod vissza másoknak, amit te is kaptál másoktól, részben viszont nem mert így olyan dolgot adsz másoknak amit te sem szeretnél kapni másoktól. Attól, hogy valaki azt tette veled amit, nem kell neked is olyanná és azzá válnod mint amilyenné nem akarsz. Ha valakit becsapnak, átvernek, kihasználnak, manipulálnak, nem kell neki is ilyen emberré válnia és ezt tennie másokkal.
De persze mindenki maga dönti el, hogy ki és milyen ember akar lenni és milyen emberként akar élni.
“De persze mindenki maga dönti el, hogy ki és milyen ember akar lenni és milyen emberként akar élni.”
Ne légy röhejes 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!