Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gyakori hogy társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori hogy társkeresőkön való ismerkedés során, a másik fel szó nélkül eltűnik?

Figyelt kérdés
Természetesen arra gondolok hogy már elkezdtek beszélgetni, ismerkedni egymással a felek, vagyis megvan a kölcsönös szimpátia.

#társkeresés, ismerkedés, ghostingolás
dec. 6. 19:45
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
17%

"Minek jelölne vissza, ha egyszer semmi szimpátiát nem érez?"

Mert nem társat keres, okostojás, hanem fizető kuncsaftot, ugyanis hivatásos qrva.

Nem esett le magadtól?

dec. 6. 20:18
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Még ha csak azokat az eseteket vesszük, amikor felveszik a felek a kommunikációt, picit többet beszélnek, mint „sziamizu,semmi,veled”, még akkor is 50% feletti a ghosting.
dec. 6. 20:21
 13/44 A kérdező kommentje:
#8, ha ez így lenne, akkor bárkit visszajelölnének a nők, aki bejelölte őket. De ez közel sem így van. Minden nő megválogatja hogy kit jelöl vissza. Sőt valószínűleg még a férfiak között sincs olyan ember, aki minden nőt bejelölne egy társkeresőn.
dec. 6. 20:21
 14/44 A kérdező kommentje:
#11, csak komoly párkapcsolatot kereső nőkről beszélek, nem laza kapcsolatot keresőkről és főleg nem k.rvák-ról. Feltételem a k.rvák, ha vannak is fent, nem úgy hirdetik magukat egy társkeresőn, hogy komoly párkapcsolatot keresnek.
dec. 6. 20:24
 15/44 anonim ***** válasza:
90%
Amikor társkeresőztem, mindenkit bejelöltem. Aztán azokból válogattam, akik engem is jobbra húztak. Nem vesztegettem az udőmet arra, hogy elolvasgassam mindenki profilját, mielőtt jobbra húzom. Ezért mondom, hogy a jelölés semmit nem jelent. A beszélgetés sem jelent semmit. Egyedül az jelent valamit, ha az első találkozás után van folytatás.
dec. 6. 20:26
 16/44 A kérdező kommentje:
#15 Igen, mondjuk ha olyanok a beállítások, hogy minden a számodra megfelelő paraméter meg van adva, be van állítva, akkor érthető.
dec. 6. 20:33
 17/44 anonim ***** válasza:
90%

Amikor kiderült, hogy nem passzolunk a pasival, vagy nem ugyanazt keressük, stb., én ezt mindig leírtam és elköszöntem.

Cserébe szó nélkül kiléptek.

Most már nem pazarlom az időm, ugyanezt teszem, ha valami nem tetszik.

dec. 6. 21:09
 18/44 A kérdező kommentje:

#17, részben érthető, hogy azt adod vissza másoknak, amit te is kaptál másoktól, részben viszont nem mert így olyan dolgot adsz másoknak amit te sem szeretnél kapni másoktól. Attól, hogy valaki azt tette veled amit, nem kell neked is olyanná és azzá válnod mint amilyenné nem akarsz. Ha valakit becsapnak, átvernek, kihasználnak, manipulálnak, nem kell neki is ilyen emberré válnia és ezt tennie másokkal.

De persze mindenki maga dönti el, hogy ki és milyen ember akar lenni és milyen emberként akar élni.

dec. 6. 21:18
 19/44 anonim ***** válasza:

“De persze mindenki maga dönti el, hogy ki és milyen ember akar lenni és milyen emberként akar élni.”

Ne légy röhejes 🙂

dec. 6. 21:20
 20/44 A kérdező kommentje:
#19 Nincs ebben semmi röhejes. De lehet félreérthető volt amit írtam, de akkor pontosítom. Minden ember maga döntheti el hogy milyen értékrend alapján akarja élni az életét. Nyilván nem anyagi megközelítésre gondoltam.
dec. 6. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!