Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gyakori hogy társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori hogy társkeresőkön való ismerkedés során, a másik fel szó nélkül eltűnik?

Figyelt kérdés
Természetesen arra gondolok hogy már elkezdtek beszélgetni, ismerkedni egymással a felek, vagyis megvan a kölcsönös szimpátia.

#társkeresés, ismerkedés, ghostingolás
dec. 6. 19:45
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Húzd már ki a karót a seggedből, jóságos ég…
dec. 6. 22:35
 32/44 A kérdező kommentje:
#31 erre a hozzászólásra vársz valami választ is, vagy csak szimplán megosztottad a gondolataidat?
dec. 6. 22:42
 33/44 anonim ***** válasza:
85%

Volt pár hónap online ismerkedős idoszakom. Gyakori jelenség, igen.

Én nem vettem zokon, sokszor örültem is neki.

Szerintem a találkozón egyértelműen kiderül, hogy jól éreztük-e magunkat a másikkal.

Ahol érezhetően nem tudtunk egymásra hangolódni, ott nem is volt a találkozó után üzenet egyikünk részéről sem.

Ha megvolt a szimpátia, általában a férfiak már a randi után hazaérve írtak pár sort, vagy engem kértek, hogy jelezzék, ha hazaértem.

Én egy találkozó után nem várok semmi ígéretet a másiktól, számomra az nem ghosting, ha valaki nem keres utána többet, hanem egyértelmű jelzése, hogy egy tali bőven elég volt. Nem kell ezt mellre szívni.

Számomra az a ghosting, ahol már több találkozó után, neadjisten kapcsolatban szívódik fel egy szó nélkül a másik, mindenféle előjel nélkül.

dec. 6. 22:46
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Gyakoribb, mint ezen az oldalon a kérdések...
dec. 6. 23:24
 35/44 anonim ***** válasza:
87%

Nem sokáig voltam társkeresőn, de a pasik és nők is ilyenek.

Egyrészt a végén én is azért tűntem csak úgy el, amit az egyik válaszoló írt, hogy egyszerre töröl/ tilt.

Másrészt, amikor leírtam, hogy nem szeretnék folytatni az ismerkedés jöttek ezek a miért, csak egy esélyt adj vagy épp elhordott minden kvának...

Kinek hiányzik ez.

dec. 6. 23:38
 36/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további hozzászólásokat!
dec. 6. 23:41
 37/44 anonim ***** válasza:
53%
Hát nézd. Én bevallom, eltűntem, amikor meglett a párom. Nem jelentettem be a többi hapinak, hogy "bocs, a legutóbbi randim nagyon jól sikerült, mostantól nem írok, pá".
dec. 7. 09:02
 38/44 A kérdező kommentje:
#37 ez logikus, ha megtalálnám a páromat én sem foglalkoznék a társkeresőn lévő emberekkel mivel már nem keresnék társat. Veled ellentétben viszont törölném is a társkereső profilomat, hogy teljesen feleslegesen és értelmetlenül mások ne lássák a nem valós társkereső profilomat.
dec. 7. 12:07
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

35. Sajnos ezt nagyon áttudom érezni.. Tavaly randiztam egy palival ,a randi után korrektül megirtam neki,hogy nem akarok folytatást. Erre ő elkezdte,hogy miért magyarázzam meg , megmagyaráztam nem volt elég tovább zaklatott. Majd miután durván kiosztottam végre békén hagyott. Egy pár hete tehát kb egy évvel a randi után kaptam tőle egy üzenetet ,amiben azt írta tiltsam le mert nem akarja látni ,hogy elérhető vagyok és emlékezni a kiábrándító találkozásunkra .. Én meg csak így néztem ,hogy mivan..

Ezt a történetet csak azért meséltem el ,hogy lásd kedves kérdező, hogy sokszor azért ghostingolnak mert hiába akarsz korrekt lenni nem értik meg ,zaklatlak elmondanak minden szarnak. Elhiszem ,hogy szar érzés , de sok ember nem ért a szép szóval sajnos. Bár én pont az ilyenek miatt hagytam fel most már végleg az internetes ismerkedéssel. Mert úgy érzem erre nincs szükségem. Nyitott szemmel járok inkább az offline életben.

29 voltam.

dec. 7. 21:20
 40/44 A kérdező kommentje:

#39 Köszönöm, hogy megosztottad a társkeresővel és az ottani ismerkedéssel kapcsolatos tapasztalataidat. Nagyon úgy tűnik, hogy valóban csak az élő személyes, találkozás a legbiztosabb, sőt talán egyetlen módja, hogy az ember megtalálja akit keres és akivel boldog lehet. Egyelőre viszont ez számomra nem kivitelezhető, mivel éppen a múlt héten tört el a lábam kb. 4-6 hét a teljes gyógyulás. Így egyelőre marad az online beszélgetés, ismerkedés. Nem sürgős a társkeresés de most elég sok időm van beszélgetni, ismerkedni, ezért gondoltam, hogy kihasználom a lehetőséget és több időt fordítok a társkeresésre is. Igaz sokan nem szeretnek heteket várni a személyes találkozással de létezik videó chat is, ahol láthatjuk és hallhatjuk is egymást addig ameddig személyesen nem tudunk találkozni.

Utólag pedig sajnálom, hogy így alakult a társkeresőn kezdeményezett ismerkedésed.

dec. 7. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!