Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gyakori hogy társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori hogy társkeresőkön való ismerkedés során, a másik fel szó nélkül eltűnik?

Figyelt kérdés
Természetesen arra gondolok hogy már elkezdtek beszélgetni, ismerkedni egymással a felek, vagyis megvan a kölcsönös szimpátia.

#társkeresés, ismerkedés, ghostingolás
dec. 6. 19:45
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
85%
Túlságosan komolyan veszed ezt az egészet.
dec. 6. 21:24
 22/44 A kérdező kommentje:
#21 mit veszek komolyan? Sok mindenről volt már szó, nem tudom pontosan mire gondolsz.
dec. 6. 21:28
 23/44 anonim ***** válasza:
74%

Te azt akarod nekem mondani, hogy miután naponta több pasi ír, mindegyiknek szépen el kellene magyaráznom miért nem szeretnék randizni vele, majd szépen elköszönni azért, hogy türhő paraszt módjára megnyomják az X-et?

Hát nem 🙂

Ettől az én értékrendem és személyiségem nem változik 🥹

Te is tudod, hogy a hiba benned van, nem véletlen vergődsz itt a századik neveden időtlen idők óta, és maximum pár nyamvadt komment, amit az emberekből ki tudsz erőszakolni.

dec. 6. 21:29
 24/44 anonim ***** válasza:

Mellesleg ordít minden kérdésedből a frusztráció, keserűség, figyelemhiány.

Dolgozz ezen és akkor talán nem fognak lelépni.

dec. 6. 21:36
 25/44 anonim ***** válasza:

Igen, meg van a kolcsonos szimpatia valamennyire ilyenkor.

Viszont lehet kozben rossz iranyba alakul vagy sehova nem alakul, es meghal vkinel a folyamat

dec. 6. 21:59
 26/44 anonim ***** válasza:

"vagyis megvan a kölcsönös szimpátia"

Nincs meg, azért lépnek le szó nélkül.

dec. 6. 22:01
 27/44 anonim ***** válasza:
Ha figyelmesen visszaolvasod a ghostingolóiddal a beszélgetéseidet, rá fogsz jönni, hogy mit mondtál, amitől eltűntek.
dec. 6. 22:03
 28/44 A kérdező kommentje:

#23-24 ha te mondod, biztosan úgy van.

#25 sajnos ez is gyakran megtörténhet.

dec. 6. 22:04
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyakori ! Nem hiába nem ismerkedem már társkeresőn. Kàr az időt fecsérelni rá már szerintem.
dec. 6. 22:30
 30/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm 29-es hogy megosztottad a véleményed.
dec. 6. 22:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!