Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha valaki túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha valaki túl komolyan gondolja velem?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel az interneten ismerkedtünk meg, mindig videochatelünk, külsőre nagyon nem szép, ráadásul 18 évvel idősebb nálam, de nagyon beleémszeretett én is megszerettem őt( nagyon kedves, megértjük egymást), de én nem akarok elköteleződni, azt mondja a pasi így még senkivel nem akart lenni mint velem, ha átvágom, azt a csalódást sose fogja kiheverni. Az a baj, hogy zavarja ha facen több imserősöm is lesz, figyelmem kell mert minden képemhez oda ír, és ki akarja rakni hogy kapcsolatban velem, de én ezt nem akarom, sose szeretném senkivel facen kirakni. Vágyok az erős, szenvedélyes, mély, szeretetre, de hogy más pasira ne nézzek az nálam kizárt. Az a baj, hajt a vérem. És nem szeretnék még így, 20 évesen elköteleződni. Mit csináljak? Már a szüleimmel is beszélni akar, meg eljön hozzám, és ki akar venni itt egy hotel szobát, hogy sokat együtt tudjunk lenni. Azt akarja, hogy minnél hamarabb költözzünk majd össze, legyünk eggy család. Nagyon bírom őt, de valamiért a nem akarok elköteleződni. Mit csináljak?

dec. 4. 16:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Istenem még mindig nem tiltottad le? Ennyire hülye vagy mert tetszik, hogy az egód simogassa? Oké. Majd ha megjelenik nálad és átvágja a torkod mert te nem akarsz vele lenni akkor az a te bajod lesz. Ha egyszer valaki ennyire hülye azon nem lehet segíteni.
dec. 8. 13:31
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Én jobban szeretnélek🙂
dec. 16. 01:27
 23/23 anonim ***** válasza:

"túl komolyan gondolja velem"

Honnan tudod? Ja, hogy mondta? És csak az övé lehetsz vagy senkié?

Találkoztatok már élőben?

dec. 19. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!