Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha valaki túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha valaki túl komolyan gondolja velem?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel az interneten ismerkedtünk meg, mindig videochatelünk, külsőre nagyon nem szép, ráadásul 18 évvel idősebb nálam, de nagyon beleémszeretett én is megszerettem őt( nagyon kedves, megértjük egymást), de én nem akarok elköteleződni, azt mondja a pasi így még senkivel nem akart lenni mint velem, ha átvágom, azt a csalódást sose fogja kiheverni. Az a baj, hogy zavarja ha facen több imserősöm is lesz, figyelmem kell mert minden képemhez oda ír, és ki akarja rakni hogy kapcsolatban velem, de én ezt nem akarom, sose szeretném senkivel facen kirakni. Vágyok az erős, szenvedélyes, mély, szeretetre, de hogy más pasira ne nézzek az nálam kizárt. Az a baj, hajt a vérem. És nem szeretnék még így, 20 évesen elköteleződni. Mit csináljak? Már a szüleimmel is beszélni akar, meg eljön hozzám, és ki akar venni itt egy hotel szobát, hogy sokat együtt tudjunk lenni. Azt akarja, hogy minnél hamarabb költözzünk majd össze, legyünk eggy család. Nagyon bírom őt, de valamiért a nem akarok elköteleződni. Mit csináljak?

dec. 4. 16:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%
Elolvastam és menten elkapott a szorongás
dec. 4. 17:39
 12/23 anonim ***** válasza:
28%
Hagyjad akkor neki,hogy neki is legyen mas,akk szereti . Biztos rajott azota h nem vagy erdemes a husegere es keres mekled vagy helyetted mast.
dec. 4. 17:54
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Építsd le még most. Véletlenül se találkozz vele személyesen, onnan már nem lesz visszaút, úgy rád fog telepedni, hogy arra nincsenek szavak. Ez a viselkedés már most borzasztó a részéről.
dec. 4. 19:34
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne kettesben szakíts vele, mert az ilyenből az agressziót is kinezem.
dec. 4. 19:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Na, milyen lépés megtétele foglalkoztat a válaszokat olvasva Kérdező?
dec. 4. 20:49
 16/23 A kérdező kommentje:
megszakítottuk aa kapcsolatot, szakított velem ma este most, de már sokszor azt mondta többet nem beszélünk, ilyen viharos volt ez mindig is. Aztán végül újra rám írt mindig.
dec. 4. 21:21
 17/23 anonim ***** válasza:
91%
Tiltsd le esetleg, akkor nem ír rád újra -_- ne eméssze már egy ilyen ember az energiáidat!
dec. 4. 21:43
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Aham akkor 9. pont, még egy hazug, játszmázó, érzelmi zsaroló idióta is. Bár szerintem ez eddig is világos volt :)

Törlés tiltás a helyes döntés. És eszedbe se jusson visszaengedni! Örülj hogy megszabadultál tőle. Próbálj helyette a normálisabb emberekre koncentrálni. Nem lesz nehéz dolgod, mivel ennél szinte bárki értékesebb és jobb.

dec. 5. 00:10
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ettől sürgősen menekülj!

20 évesen megértem hogy egyszerre vágysz mély erzelmekre, de nem akarsz elköteleződni. De ilyen mellett soha ne akarj!!

Mellette tudod mi lenne? Bezarna, lehet szó szerint, ha erkezne csak ismerősnek jelölés egy ferfitol, mar azert is kapnál, lehet fizikailag is, hogy ezt honnan ismered.

Teljesen megnyomoritaná az életed, többé nem lehetne sajat akaratod, véleményed, erzésed, mindig csak ő.

Tiltsd le mindenhonnan, es eszedbe ne jusson találkozni, mert csak rosszabb lesz!

dec. 5. 07:25
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
EZek a hősszerelmesek lépnek le és félre a legkönnyebben. Nálam erős red flag az ilyesmi.
dec. 5. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!