Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz a mai világban egy komoly párkapcsolatot “kialakítani”?
Figyelt kérdés
Vagy ti hogy vagytok vele? TISZTELET A KIVÉTELNEK, de azt veszem észre hogy egyszerűen komolytalanok manapság a férfiak.. Nálam nagyrészt az ismerkedések/randik hazugságok miatt maradtak annyiban. Esküszöm, akaratom ellenére bevonzom az ilyen férfiakat.. 26/Ltegnap 01:17
11/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy betámadnak majd a férfiak, de odaírtam szándékosan nyomtatott betűkkel, hogy tisztelet a kivételnek. Másrészt a nők véleményére voltam kiváncsi, mivel a saját tapasztalatomat írtam le.. Elhiszem hogy nőkből is vannak ilyenek vagy rosszabbak, egy szóval sem pártoltam magunkat. Köszi azért a válaszokat😀
tegnap 15:06
12/14 anonim válasza:
Hiába írod oda hogy tisztelet a kivételnek, az ilyen kérdések utána nagyon könnyen átfordulnak a férfiakra általánosító fröcsögéssé. Caps lock ide vagy oda, illetve jószándék ide vagy oda. Nem egyszer láttam már itt. Szerencsésebb lett volna nem nemekre felhúzni ezt a kérdést, mert mindkét nemből RENGETEG lett a problémás egyed. Igen, én is nyilván, mielőtt valaki még ezzel is belém állna. De mindkét oldal ilyen lett, sőt lehet most kissé torzítok, de én is úgy látom nők között több a problémás, aki visszaél a társkeresővel, és nagyon nem arra használja, amire való. Na és persze a másik fél jóhiszeműségével. Szóval ha csak az egyik oldalé van számonkérve akár csak egy kérdés keretén belül, abból többnyire semmi jó nem származik, csak leginkább egyoldalú köpködés és kettős mérce a vége. De amúgy hasonló csak ellentétes nemű kérdések alatt ugyanígy megjelennek a nők is, kb ugyanerre rámutatva, mint az itteni válaszok. Szerintem még igazuk is van. Mindkét térfél tele idiótákkal mostanra.
13/14 anonim válasza:
11: Akkor írtad volna oda, hogy nők véleményére vagy csak kíváncsi mondjuk.🤦♂️ Itt senki sem gondolatolvasó.
14/14 A kérdező kommentje:
Látom megfogtad a lényeget😂
tegnap 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!