Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkedne valaki egy 30 éves...

Ismerkedne valaki egy 30 éves magányos férfivel?

Figyelt kérdés
Szeretek filmet és sorozatot nézni, olvasni és moziba járni. De szívesen kirándulnék, mennék ide-oda, ha lenne partnerem. :) Azt szeretném előre tisztázni, hogy raktárosként dolgozom, mert általában mikor ez kiderül, akkor ghostingolnak. :D Budapesten élek.

szept. 25. 08:55
1 2
 1/12 anonim válasza:
Nem akkor ghostingolnak mikor kiderül, hogy raktáros vagy, hanem amikor látják a 3. mondatodban, hogy passzív agresszív vagy.
szept. 25. 09:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Hallottad valahol ezt a kifejezést és most nagyon okosnak képzeled magad, hogy használod?
szept. 25. 10:06
 3/12 A kérdező kommentje:
Húhh basszus, most már biztos aktív agresszív vagyok. ;)
szept. 25. 10:07
 4/12 anonim válasza:
Pontosan erről van szó.
szept. 25. 10:12
 5/12 anonim válasza:
#2: Nyugi, az okoskodók is azok. Itt kb. mindenki ki akarja oktatni a másikat, hogy a saját szánalmas életéről elterelje a figyelmét.
szept. 25. 10:39
 6/12 anonim válasza:
FB túracsoportok, v. túratárs oldal.
szept. 25. 15:49
 7/12 anonim válasza:
Igen, a kérdező egy szexista és hímsoviniszta állat. Ezt én is rögtön levágtam. Igazad van #1!
szept. 25. 19:10
 8/12 anonim válasza:
Engem akkor ghostingolnak amikor kiderül hogy otthon lakom szüleimmel :D Csak amiatt nem fogok albit fizetni 200K-ért hogy túl lépjek ezen a szinten :D
szept. 25. 19:21
 9/12 anonim válasza:
8. Az már 250k.
szept. 26. 10:09
 10/12 anonim válasza:
Pontosan ilyen stílust képzeltem el egy raktárostól
szept. 26. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!