Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol lehet komoly kapcsolatot...

Hol lehet komoly kapcsolatot keresni leginkább? Hol találkoztatok először a párotokkal? 19/F

Figyelt kérdés

okt. 8. 22:30
 1/10 anonim válasza:
Neten ki lehet fogni normàlisakat, vagy hobbyn keresztül
okt. 8. 23:01
 2/10 Gál Gábor 2024 válasza:
Interneten, pedig az már 20 éve volt.
okt. 9. 07:01
 3/10 anonim válasza:
Munkahelyen
okt. 9. 07:51
 4/10 anonim válasza:
Itt is lehet:-)
okt. 9. 08:55
 5/10 anonim válasza:
Itt is lehet persze jo vicc 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
okt. 9. 09:06
 6/10 anonim válasza:
Én az egyetemen találkoztam a párommal, a sok buli és tanulás összehozott minket :) De lehet munkahelyen, sport által, társkeresökön, hobbikon és hasonlókon keresztül is ismerkedni! A lényeg hogy nyitott szemmel és szívvel járj
okt. 9. 09:23
 7/10 anonim válasza:
Bárhol lehet ismerkedni, tényleg! Néha a legváratlanabb helyzetekben jön az igazi, még ha elsőre nem is veszed észre. 1 éve sokat ingáztam vonattal Dunakeszi és Nyugati pu. között. Egyszer leült velem szembe egy aranyos csajszi és valamiért elkezdtünk beszélgetni. Utána 2 hétig nem láttam, míg egyszer csak újra felbukkant és elkértem a számát. Elhívtam meginni valamit és azóta együtt vagyunk. Soha nem gondoltam volna, hogy pont vonaton fogom megismerni a páromat egy ilyen random helyzetben. Szóval te is bármikor, bárhol találkozhatsz az igazival, csak nyitottnak kell lenni ;)
okt. 9. 10:29
 8/10 Barnabas333 válasza:
Az elsővel még Bálban 2001ben. Utána már interneten.
okt. 9. 11:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
okt. 9. 12:16
 10/10 Kedves Vezető válasza:

Ma ? Szerencsétlen a helyzet, mivel mindegyik foglalt, amelyik épp nem, az kiírja hogy kapcsolati szátusz: egyedülálló, és már 100 an verik a fszkt.

Ehhez hozzájön a Badoo, Tinder, és társai, és akkor még mindig nem lépett ki az utcára..

Na, jó, vicceltem', bárkihez odamehetsz az utcán, leszólíthatod ma is, hogy tetszik..

(Tehát tisztelet a kivételnek)

okt. 9. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!