Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz a mai világban egy komoly párkapcsolatot “kialakítani”?
Hasonló a taoasztalatom, csak férfiként. Bár nálam más a probléma, sajnos kereslet/kínálat alapján én nem vagyok annyira érdekes, vagy ha többet írok magamról akkor az már zavaró a másik fél számára. Sajnos az elmúlt években csak 3 randi sikerült. Ebből egyikkel aki teljesen más volt mint az átlag, azaz szinte nap minden szakában írtunk és komoly vicces témákat tárgyaltunk ki. Sajnos találkozó helyszínén bizonyos okok miatt meghiúsult a találkozás.(Írásban nem haraggal zártuk le a beszélgetést.) Másik illetővel összejött a találkozás, csak Ghostolt. Aztán hónapokkal később(gondolom másik lovag dobta) jött mire elengedtem és bocsánatot kért, azért mert Ghostolt.... 😂
3. Meg hát nem is tudom, nagyon furcsa volt. Egy kutyával jelent meg és többször kiverte a biztosítékot. Szerencsére rájöttünk, hogy nem egymást keressük.
Ez kb. Elmúlt 5 évem társkeresésben. Szerintem egyedül halok meg.
29/F
Mi vagyunk komolytalanok?
😳😳😳😳😳😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
1. Internet-szocmédia-azonnali túlkínálati lehetőséggel.
2. Túlzott anyagiaskodás
3. Minden azonnal kell, és lehet is hitelből, vagyis kihalófélben van a vágy, lelkivilágban is, ha nincs meg azonnal, tipli.
4. Már most felnövő 16-18 évesek szülei is ilyenné lettek, nekik ez a minta, ebbe nőttek bele.
Most ennyi jutott eszembe, kicsit sarkított, tudom, meg vannak kivételek is, de a főcsapásirány az ez.
Nem szerelemre vágynak hanem csak szexre
Ezért.
Mert mindenki ezt mondja, hogy nehéz.
10 nő és 10 férfi megkérdezi hol? Mind a 20 normális kedves értelmes embernek tartja magát...de egyik sem tudja, hogy..."hol?"
Telis-tele vagyunk normál értelmes tüneményes emberekkel, de ezek soha nem találják meg a másikat...
Mert a nők nem komolytalanok vagy mi van???? Évekig voltam társkeresőn kint azzal taggel a profilomon, hogy komolyat akarok mégse lett belőle semmi. Rossz helyen keresgélsz, én is töröltem magamat már, mert csak az időmet pazaroltam. Persze hogy megtalálnak az ilyenek, ha az interneten ismerkedsz, mit gondolsz ők miért ott keresgélnek? Nem egyszerűbb csak ráírni vs odamenni a valóságban?
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!