Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz a mai világban egy komoly párkapcsolatot “kialakítani”?

Figyelt kérdés
Vagy ti hogy vagytok vele? TISZTELET A KIVÉTELNEK, de azt veszem észre hogy egyszerűen komolytalanok manapság a férfiak.. Nálam nagyrészt az ismerkedések/randik hazugságok miatt maradtak annyiban. Esküszöm, akaratom ellenére bevonzom az ilyen férfiakat.. 26/L

ma 01:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%

Hasonló a taoasztalatom, csak férfiként. Bár nálam más a probléma, sajnos kereslet/kínálat alapján én nem vagyok annyira érdekes, vagy ha többet írok magamról akkor az már zavaró a másik fél számára. Sajnos az elmúlt években csak 3 randi sikerült. Ebből egyikkel aki teljesen más volt mint az átlag, azaz szinte nap minden szakában írtunk és komoly vicces témákat tárgyaltunk ki. Sajnos találkozó helyszínén bizonyos okok miatt meghiúsult a találkozás.(Írásban nem haraggal zártuk le a beszélgetést.) Másik illetővel összejött a találkozás, csak Ghostolt. Aztán hónapokkal később(gondolom másik lovag dobta) jött mire elengedtem és bocsánatot kért, azért mert Ghostolt.... 😂

3. Meg hát nem is tudom, nagyon furcsa volt. Egy kutyával jelent meg és többször kiverte a biztosítékot. Szerencsére rájöttünk, hogy nem egymást keressük.

Ez kb. Elmúlt 5 évem társkeresésben. Szerintem egyedül halok meg.

29/F

ma 04:38
 2/12 anonim ***** válasza:
10%

Mi vagyunk komolytalanok?

😳😳😳😳😳😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ma 04:46
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Azért, mert sokaknak nincs kitartása, nem is igazán tudja, mit is kell a másikkal, mint emberrel tenni. Ez részben a rossz szülői minták miatt vannak.
ma 05:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

1. Internet-szocmédia-azonnali túlkínálati lehetőséggel.

2. Túlzott anyagiaskodás

3. Minden azonnal kell, és lehet is hitelből, vagyis kihalófélben van a vágy, lelkivilágban is, ha nincs meg azonnal, tipli.

4. Már most felnövő 16-18 évesek szülei is ilyenné lettek, nekik ez a minta, ebbe nőttek bele.

Most ennyi jutott eszembe, kicsit sarkított, tudom, meg vannak kivételek is, de a főcsapásirány az ez.

ma 07:08
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

Nem szerelemre vágynak hanem csak szexre

Ezért.

ma 07:22
 6/12 anonim ***** válasza:
57%
Nők között szerintem több a komolytalan.
ma 07:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A 4. tökéletesen leírta helyettem is.
ma 07:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert mindenki ezt mondja, hogy nehéz.

10 nő és 10 férfi megkérdezi hol? Mind a 20 normális kedves értelmes embernek tartja magát...de egyik sem tudja, hogy..."hol?"

Telis-tele vagyunk normál értelmes tüneményes emberekkel, de ezek soha nem találják meg a másikat...

ma 09:42
 9/12 anonim ***** válasza:
50%

Mert a nők nem komolytalanok vagy mi van???? Évekig voltam társkeresőn kint azzal taggel a profilomon, hogy komolyat akarok mégse lett belőle semmi. Rossz helyen keresgélsz, én is töröltem magamat már, mert csak az időmet pazaroltam. Persze hogy megtalálnak az ilyenek, ha az interneten ismerkedsz, mit gondolsz ők miért ott keresgélnek? Nem egyszerűbb csak ráírni vs odamenni a valóságban?

25/F

ma 10:34
 10/12 anonim ***** válasza:
22%
Bájos arról beszélni, hogy a férfiak komolytalanok, mintha a nők nem lennének azok! A többségük még csak nem is ismerkedni, vagy párt keresni van fent a társkeresőn, már itt kezdődnek a hatalmas bajok. Hanem mindenféle átverés, ego boostolás, fusson a másik utána, udvaroltat magának 10 kannal de közben esélyük sincs mert nem azért van fent, hanem amíg egy top pasival játszmázik így regenerálja be a tőle az egóját ért csapásokat. Rosszabb esetben csak unatkozik, meghivatja magát randikon aztán ghostingol. Irreális elvárások, olyan egymást ütő dolgokat is felsorolva, amit fizikai képtelenség teljesíteni. Meg olyan elvárások halmaza, amiért ő cserébe kb semmi hasonlót nem tudna beleadni, jobb esetben is csak a pináját. A rengeteg olyan nő aki azt se tudja mit akar, megtorpan, visszakozik, bocsi legyünk csak barátok, aztán másnap ne menj el, te vagy életem nagy szerelme! Majd harmadnap ő maga ghostingol. A sok kezeletlen mentális sérült aki ha tehetné téged is belerángatna az agybajába már első naptól, a mindenféle - még sima baráti - kapcsolatra is teljes mértékben alkalmatlan selejt, a rettegő aki sose fog találkozni veled csak az időd húzza hazugságokkal szándékosan. Soroljam még? Most ezt valószínű jópár nő le fogja pontozni, akik érintve érzik majd magukat. Vagy hogy úristen, nőgyűlölet... De az igazság az, hogy mostanra nagyon sok férfi alapélménye, hogy sorra ilyen nőkbe fut. Szóval fura hogy a férfiak vannak ekézve ismét hogy komolytalanok lennének. Ők is alkalmatlanok rengetegen, főleg aki társkeresőzni kényszerül. De a nők, a jelenkori társkeresőző nők, szerintem még náluk is sokkal gázabbak!
ma 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!