Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnik el szó nélkül az ÖSSZES nő, kivétel nélkül az összes? Nehéz annyit írni, hogy Nem. Vagy nem érdekelsz?
Tehát a nagy egyenlőségben már ott tartunk, hogy sok nő egyenesen felháborodik, ha a sokszor messziről bűzlő, mindenben a másikat hibáztató és magát tökéletesnek beállító hazugságait valaki megkérdőjelezni merészeli. De sokszor láttam itt ilyet! Kérdező meg feltesz egy kérdést egy sajnálatos módon egyre inkább terjedő és közismert jelenségről, erre még ez is meg van hazudtolva, meg a nyakába van varrva hogy biztos miatta történik, meg hogy még ő bizonyítson hogy megtörtént. Nagyon szép :D Gratulálok tényleg, hogy egyeseknek már ez a mérce mostanra. Nagyon beszédes ez az egész. Meg hogy már ott tartunk hogy ki van mondva tényként hogy normális nő, tehát logikus hogy minden esetben kérdező és az összes többi ghostingolt férfi a nem normális, és űzte el szegény ártatlan nőket. Mert innen kb tényleg ez a következő lépés.
Arról nem is beszélve, hogy normális nő még mindig nem ghostingol! Legyen az bármekkora red flag amit felfedezni vélt (bár sokszor még az se kell, csak mondjuk jött más), közli hogy befejezte az ismerkedést, elköszön, és ha nagyon gázosnak ítéli meg a férfit hogy majd balhézik, akkor esetleg tiltja is előre. A ghostingra egyszerűen semmi kifogás nincs, azon túl hogy egy gerinctelen, sunyi, hazug féreg a másik fél. Aki átverte a másik felet sokszor már az elejétől teljesen tudatosan, játszmázott vele, és most előremenekül a következő leendő "szerencséshez".
Javaslom olvasgassatok a ghostingról szóló szakirodalomról, hogy hogyan hat és mit is okoz. Csak hogy tudjátok mit védtek be! Arról nem is szólva, hogy ez cseszte szét végleg az online ismerkedést is.
23, figyi, ha én állítok valamit, hozom a bizonyítékokat. Még mikor a régebbi külalakja volt az oldalnak, folyamat kaptam ocsmány üzeneteket. Nem hitték el nekem. Elkezdtem befotózni őket, és amikor valaki hitetlenkedett, felraktam képmegosztó oldalra, és bocsánatot kértek.
Kérdezőnek lehetne segíteni, ha akarná. Női szempontból meg lehetne mondani, mi volt a gáz, ha esetleg olyat csinált, amit maga nem vett észre. Ehelyett fröcsög, vádaskodik, és bizonyíték nélkül ez csak mese. De szopd tövig a farkát, ha ízlik.
Kérdező akkor rángasson ide akár több hetes magánbeszélgetést, hogy vajon hol hibázott, mit méltóztatott a drága jó nő félreérteni, és halálosan megsértődni rajta? Vagy ezt hogy gondoltad? Vagy elég ha csak az utolsó pár napot mutatja? Mert akkor meg az lesz a kifogás, hogy biztos korábban sértette halálra szegény nőt, és azért az ő hibája az egész. Meg mi lesz ha nincs ott semmi, tényleg csak a nő tűnt el ok nélkül, mert mondjuk megunta, vagy jött más? Akkor mire lesz fogva, hol hibázott szokás szerint a férfi? Meg egyáltalán mi ez hogy hol a hiba? Kezdjük ott hogy a legundorítóbb dolog és a ténylegesen hiba, sőt döntés az itt az, hogy emberek ghostingolnak egy másik embert. Ha ezt minden ok nélkül teszik, attól csak még undorítóbb. De ha okkal teszik, akkor is ugyanúgy gerinctelen, sunyi és gyáva húzás. Szóval max az okain vitatkozhatnánk, de azt meg a többség sajnos már nagyon is jól ismeri, hogy simán ok nélkül is behúzza bármelyik nő bármikor a ghostingot. Az is aki az ellenkezőjét hazudja, hogy mindig őt ghostingolják.
De tudod mit, akkor én hátradőlök, elmondtam amit akartam, többet nem tudok hozzátenni. Kérjetek beszélgetés logot kérdezőtől, aztán elemezzétek. Én borítékolom mi lesz végül úgyis megállapítva belőle. Hogy mit fogtok rá mondani, hogy természetesen ki a hibás. Remélem majd utólag le is b*sszátok kérdezőt azért is, hogy kiadta a másokkal való magánbeszélgetést, amit amúgy ti kértetek tőle elemzésre :)
Ja, hogyne, elemezgessük a chatlogokat. :)
A nő az mindig egy egeket verdeső EQ-jú, kimagasló szociális érzékkel rendelkező döntőbíró, aki tökéletesen megalapozott okkal lát hibának ilyen-olyan dolgokat, és ez biztosan egyezik is az itt kommentelő nők értékítéletével, és természetesen transzparens és megkérdőjelezhetetlen.
A nő csak egy intelligens, korrekt élőlény lehet, és ha bármi sérelem éri a részéről a férfit, akkor a férfi nyilvánvalóan HIBÁT követett el.
Ó, de egyszerű is lenne így a világ.
Akkor nem lennének nők milliói még mindig bántalmazó kapcsolatban ragadva állandóan, hiszen azonnal kiszűrnék és sikeresen ghostolnák a gáz alakokat.
Ja, és nyilvánvaló, hogy nők között nincsenek gusztustalan jellemű, félresikerült, gumigerincű egyedek, a nő bármit csinál, az jó, legyen az büdös pi.csába elzavarás vagy akár ghosting.
Van abban valami már bocs de beteg, hogy egy GYK-n nem folytatott vagy még el sem kezdett levelezést már kapcsolti ghostingnak tekintenek egyesek.
Akire ráírsz az nem tartozik neked semmivel. Ha levelezel vele hetekig akkor még mindig nem "tartozik" legfeljebb úgy "illendőbb" ha elköszön. De gyakorlatilag meg tök mindegy, hiszen se így se úgy nem sikerült felszedni.
Azért várjátok el az elköszönést ghosting helyett, mert akkor lehetne magyarázatot követelni, a magyarázattal pedig lehetne ellenkezni, aztán ha az ellenkezés se tetszik akkor lehetne azért hisztizni, hogy nem ért meg. Tehát erőszakolod a nemlétező kapcsolatot mintha tartozna neked, szóval ne csodálkozz, hogy a ghostingot választja.
Légy férfi. Ha nem kelessz fogadd el.
Mondom ezt 48 éves férfiként. Alig beszélek pár emberrel és 10-ből 9 inkább privátban küldött reakciómra pedig egy "aha" vagy "köszi" se jön...
Csakhogy a többség itt nagyon nem a sima ráírásról beszélt! Attól hogy váltanak pár levelet, és a másik érdeklődés hiányában lelép, abban még valóban semmi nincs. Tényleg nem tartozik neki. Csakhogy itt senki nem erről beszélt, nem ezt kérte számon! Ez a kérdés eredetileg az ismerkedésbe lett feltéve, csak a modik átpakolták ide. És ott bizony nagyon is az ismerkedés hazugságával van fent a többség, és úgy veri át a többieket. Főleg amelyik még találkozót meg érzelmeket is hazudik, és úgy tűnik el szó nélkül egy ponton, minden ok nélkül. Nagyon nagyon gyakori!
De védjétek csak ezt a hányinger divatot, végül is nem ez filézte ki az online ismerkedést sem. Remélem majd ha 1-2 ilyen nagyképű nőt valaki megdug és otthagy, akkor lesznek páran akik belekötnek a háborgásába, hogy mit vagy úgy oda, ez csak szex volt. Hát élvezted te is, örömmel szexeltetek, nem tartozik neked a lelépett és eltűnt férfi semmivel. Végül is nem párkapcsolati szex volt! Légy nő! Ha nem tetszik, állj tovább büszkén, és ne rinyálj hogy kihasználtak, hiszen nem is kihasználás volt mert önként mentél bele, meg élvezted te is.
Na kb ilyen szinten undorító, amiről itt pár ember beszél. Nem a lelépés a baj, az átverés a baj, a hitegetés a baj, és a kihasználás a baj. Meg az utána lévő totális szociopata semmibevétel, hogy ennyire senki vagy számára, hogy megbíztál valakiben aki még csak nem is emberként tekintett rád. Meg hogy lassan senkivel nem érdemes online értelmes és kicsit is mélyebb beszélgetésbe, ismerkedésbe kezdeni, mert a sok retardált végül csak alappá tette, hogy oké legyen bárhol bármikor eltűnni. Mert a másik nem ember, csak egy eszköz.
Kib*szottul szánalmas az olyan ember, aki még ezt védi. És csak magamat tudom ismételni, normális ember ilyen esetben elköszön a másik féltől, és minden jót kíván, ha már heteken át olyan jól megvoltak, de sajna mégse lesz semmi a beígért ismerkedésből és találkozóból.
Ja meg nőként ez az egész baromi kényelmes, mert úgymond egyenlőség ide vagy oda, még mindig a férfi aki udvarol, online vagy az élő randin is. Aztán már ott tartunk hogy nők ezt az egészet teljesen jogosnak tartják lesz*rni és szó nélkül örökre eltűnni, miután ők megkapták belőle a maguk kis ego boostját, akár egyszerre több illetőtől is párhuzamosan. Szánalmas komolyan. Aztán később ugyanez a nő rinyál, hogy már nem is akarnak manapság randizni a férfiak, vagy pár szó után talit akarnak, meg csak szexet aztán kuka. Pontosan ettől az undorító, suttyó viselkedéstől, amivel egyre több nő beárazza saját magát.
Még annyit, hogy minden normális helyen elítélik a ghostingot, mert nagyon is tisztában vannak vele mit okoz, az emberek közötti bizalmat is szétb*ssza, rombolja az online ismerkedét, és még pszichológiailag is rakat káros hatása van. Érdekes módon csak ezen az oldalon láttam embereket kiállni mellette, hogy ez mennyire jó és nagyszerű dolog, meg hogy még az áldozatnak a k anyját hogy panaszkodni merészel. Szóval az itteni közegről is nagyon jó látlelet ez az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!