Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnik el szó nélkül az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik el szó nélkül az ÖSSZES nő, kivétel nélkül az összes? Nehéz annyit írni, hogy Nem. Vagy nem érdekelsz?

Figyelt kérdés
Ez a magatartás kitűnően jellemez tieteket.
dec. 1. 10:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%
#9: Arról nem is beszélve, hogy a "beszélgetések" 99%-a abból áll, hogy te próbálsz vért izzadva újabbnál újabb témákat hozni, csak akkor azért hisztiznek, hogy mit vallatod őket, de ha meg magadról mesélsz, akkor nárcisztikus vagy.
dec. 1. 11:20
 12/28 anonim válasza:
39%

Biztos te vagy az aki folyton felteszi a kis nemi szerves kérdéseket :D

/üdv: egy nő/

dec. 1. 11:37
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
#12: Na és akinek nagy farka van? Az befutó lesz?
dec. 1. 11:39
 14/28 A kérdező kommentje:

Nagyon humoros, de nem én vagyok.

dec. 1. 11:39
 15/28 anonim ***** válasza:

Kérdező, attól is függ hogy miről van szó!?

Mert ez nem egy társkereső oldal kivéve az ismerkedés kategóriát.

Bizony van olyan hogy valaki pl a felnőtt párkapcsolatok kategóriájában feltesz egy kérdést privátban amit meg is válaszolok neki, és részemről ennyi (de lehet ez bármelyik másik kategória).

Tehát megtisztelem a válasszal. Aztán rögtön feltesz még tíz kérdést. Ha olyan a kérdés hogy az adott témához kapcsolódik, segítő szándékkal válaszolok rá. Erre az illető rögtön azt gondolja hogy innentől nekem kötelező vele levelezgetni. Holott én nem akarok ismerkedni, nem keresek társat, és nem érdekel a "bújtatott" legyünk akkor barátok verzió sem. Csak segítő szándékkal válaszolok az adott kérdésére, lehet ez kutyával, macskával kapcsolatos kérdés is vagy bármilyen témakör.

És akkor ha "eltűnök" jön a szitkozódás cunami hogy mit képzelek magamról, mekkora nagy kva vagyok stb, stb.

Persze az más dolog amikor mindkét fél társkeresés vagy barátkozás céljából kezd el beszélgetni, és ezt az elején meg is beszélik, egyértelmű mindkét fél célja. Akkor nem szép dolog lelépni.

De ha csak az egyik fejében létezik az hogy akkor most van valami cél az ismerkedéssel kapcsolatban, a másik pedig csak elüti az időt és egyszer kétszer írogatna, akkor ott nagyon mellément az egész.

Le kell fektetni az elején mindkét embernek hogy miért kezdenek bele az irkálásba. És ha az egyik nem gondolja komolyan akkor a másik bele se kezdjen vele semmibe.

dec. 1. 13:04
 16/28 anonim ***** válasza:
85%
#15: És te rögtön az elején megmondod neki, hogy nem akarsz ismerkedni? Vagy arra vársz, hogy jó gondolatolvasóként kitalálja, hogy ez a helyzet?
dec. 1. 13:09
 17/28 anonim ***** válasza:

#16:

Én alapból nem is megyek az ismerkedés kategóriába, de más kategóriákban is ha ír valaki akkor az adott kérdésére válaszolok. Tudom én vagyok a naiv ha kérdez valami speciálisat az adott témakörben, akkor én arra gondolok csak hogy tényleg az érdekli, és nem a társkeresés miatt talál ki kamu kérdéseket. Pl munkahely vagy kutya macska tartásról vagy valamit amiben tudok segíteni.

Ez az oldal azért van hogy segítsünk az illetőnek. Csak sokan így akarnak bújtatott módon partnert találni. Ha nekem már kétszer visszairkál valaki, újabb és újabb kérdésekkel bombáz, és látszik hogy nem szorul ténylegesen segítségre az illető, akkor meg szoktam írni hogy én nem akarok tőle semmit.

Volt is ebből sértődés, magyarázkodás, hogy velem van a baj mert bizalmatlan vagyok, de majd ha jobban megismerjük egymást akkor jobb lesz stb, stb, ezerféle magyarázat hogy nekem miért KELL továbbra is leveleznem vele. Utána meg jön hogy szidja az édesanyámat....

Az a probléma a mai világgal hogy rengeteg a szeretetre éhes ember, minden "fűszálba" belekapaszkodnak, csak valaki beszélgessen velük. Pszichológiai szempontból van értelme, de amikor az egyik fél nem akar ismerkedni csak "segítő ember" akar lenni egy kérdés erejéig akkor a másiknak venni kellene az adást hogy ez az oldal nem egy társkereső. Aki társat akar az a társkeresőkön ismerkedjen.

De az is igaz hogy sok olyan ember van aki csak elüti a szabad 1-2 óráját azzal hogy fényezteti az egóját valakivel, aztán megy a dolgára és ghostingol. Ez tényleg nem szép dolog. Nem szabad egy két privát üzenetbe sem többet beleképzelni mint ami. Csak EGY üzenet és ennyi.

dec. 1. 13:29
 18/28 anonim ***** válasza:
62%

9

Ez a komment, meg teged minösít. Hagy döntsem mar el, hogy mi az ami nekem azonnali kizaras, ha ugytetszik, redflag...

dec. 1. 13:52
 19/28 anonim ***** válasza:
31%
Engem aztán nem jellemez. De persze aki dubajozással és azzal traktált, milyen szexuális dolgokat tenne velem ismerkedés fázisában, még szép, hogy ghostingoltam a fenébe.
dec. 1. 13:52
 20/28 anonim ***** válasza:
81%
Ti mostanra bárkit ghostingoltok minden ok nélkül is. Lehet az a világ legtürelmesebb, legjobb, legnormálisabb embere is (most nyilván nem magamról beszélek), akkor is simán szó nélkül offoljátok. Még indok se kell, lett egy érdekesebb, meguntátok az udvarlását, akármi. A normális nők ezt úgy oldják meg hogy bocsi, részemről már nem pálya az ismerkedés, minden jót kívánok. Főleg ha van mögöttük már több hét. De a sunyi, gerinctelen, féreg módjára eltűnés szó nélkül (majd biztos nem tűnik fel a másiknak, mert még ennyire idióta is), a ghosting, a másiknak soha többet semmire nem reagálva, az sokkal kényelmesebb és divatosabb. Aztán persze ha valaki ezt a mocsok trendet számon kéri, vagy azt aki védeni próbálja, jön a hárítás hogy mert hát a férfiak a hibásak ebben is. Miközben mostanra pont a nők többsége veri át a férfiakat online, hitegeti, udvaroltat magának, majd tűnik el örökre. És akkor megy a siránkozás, hogy egyre több férfi rág be a nőkre, vagy megy a siránkozás hogy egyesek már úgy ismerkednek hogy nem visznek bele energiát, vagy egyből randit akarnak. Na vajon miért? Az véletlen se lehet, hogy a ti undorító viselkedésetek az oka, és az fokozza még tovább ezt az egészet? Meg cseszi szét végleg az online ismerkedést?? Fel lehet háborodni, le lehet pontozni, nem túlzottan hat meg. Aki a nők között még minimálisan is önkritikus, az érteni fogja amiről beszélek. Ugyanúgy mindenkinek árt ez a trend aki manapság még kicsit is tisztességes, nekik is, pontosan a következmények miatt.
dec. 1. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!