Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy átlag alatti, átlagos és egy jó külsejű férfi ?

Figyelt kérdés

Tegyetek be példa képeket.

Sztem én átlag alatti lehetek sajnos.

nov. 28. 15:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, de mi a f.szra mész az összeméréssel??? Csak az számít, hogy az adott csajnak akivel ismerkedsz bejössz-e vagy sem. Az ízlése mindenkinek más, ámbátor ha ennyire nem vagy képben saját magaddal akkor úgyis borítékolható mire fogsz menni a csajoknál akkor is ha mister olimpiának néznél ki.
nov. 28. 18:55
 12/20 anonim ***** válasza:
22%
Ha így sportolsz, akkor tutira jól nézel ki.
nov. 28. 19:11
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
#10 ja hogy te vagy az itteni shrek? De ha nem, a leírásod alapján egy hasonló vagy, az alacsony-középmagas (170-175), pocakos, zsíros "built fat" típus vagy ami tipikusan csak közép és kelet-európában számít izmos férfinak, máshol csak simán dagadtnak. Elnézést kérek 🥹
nov. 28. 19:28
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a Shrek.
nov. 28. 20:57
 15/20 anonim ***** válasza:
45%
#6 Beszarok, hogy valaki ekkora phaszságokat gyárt...Jézusom...
nov. 28. 21:04
 16/20 anonim ***** válasza:
12%
#15 Ez a nyers valóság, amivel nem mindenki akar szembenézni. Nekem felnyitotta a szememet!
nov. 28. 22:37
 17/20 anonim ***** válasza:
35%
Jó kis videó, vicces, de amúgy szterotípiákra épít amelyek nagy része nem igaz.
nov. 28. 23:43
 18/20 anonim ***** válasza:
#16 Ja, csak a valóság nem ez :D
nov. 29. 00:16
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"Milyen egy átlag alatti, átlagos és egy jó külsejű férfi ?"

Nagyon egyszerű eldönteni, még kép sem kell hozzá.

Mivel feltetted ezt a kérdést, a jó pasi kategóriából egybl kiestél. A jó pasiknak nicns szükségük ilyen mesterséges megerősítésre, mert tudják, hogy azok. Honnét? A nők keresik a társaságukat, mindig van szexuális partnerük / kapcsolatuk, ha akarnak, ritka, hogy visszautasítják őket, ha valaki felé közelednek, társkeresőn jönnek sorban a like-ok, a match-ek, a nők nem lépnek ki a beszélgetésekből, nincsen ghosting.

Átlag pasi: jó eséllyel azért van szexuális tapasztalata, akár komoly akár alkalmi kapcsolatok, kortól függ nyilván. Mondjuk olyan 30 éves korára lehet megnősült, akár már gyerekei is vannak. Nem lóg ki a tömegből, semmi egyedi, extra dolog nincs rajta, társkeresőn azért kap like-ot, de sokkal kevesebbet mint a jó pasi, match már jóval kevesebb van és a legtöbb beszélgetése (mondjuk úgy a 90%-a) kudarcba fullad, a nők kilépnek, ghostolják. Próbálkozásainak nagyjából a 80-90%-a sikertelen. Barátzónában vannak, ez típustól is függ, a legtöbben futnak egy-két nő után életükben, aztán valamikor, ha szerencséjük van megállapodnak egy titál más nő mellett. Későbbi életszakaszokban válás, olyan 60-70%-os arányban. Ide tartoznak a papucsférjek és az érzelmi szemetesládának használt férfiak is. A nagy többség.

Átlag alatti: jó eséllyel soha életében nem volt kapcsolata nőkkel. Lehet szűz, akár még csók és randi szűz is, tehát soha egyetlen nő nem közeledett felé. Amikor megjelenik valahol az emberek, leginkább a nők elfordulnak tőle, sokane még kifejezésre is juttatják az undorukat különböző arcmimikával...

Nincsenek barátai, haverok is csak csak elvétve akadnak, de az is lehet, hogy valami béna társaság tagja, ahol mindenki hasonló nagyrészt mint ő.

TÁrskeresőn 0 like, 0 match, 0 beszélgetés, vagy a nulláhzo közelítő, elhanyagolható érték (de ott is a like/match 99%-ban kamu profilról jön, hogy előfizessen különböző szolgáltatásokra).

Ide bárki lecsúszhat, felemelkedni már sokkal nehezebb, főleg ha valaki úgy csúszott le átlag alatti kategóriába. Kövér, alacsony, kopaszodó, kancsal, aránytalan, balta arcú, fogatlan, csóró, szociálisan analfabéta, incel pasik tartoznak leginkább ide.

nov. 29. 06:23
 20/20 A kérdező kommentje:

19

Leírásod alapján akkor én az átlagban vagyok. Köszi

nov. 29. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!