Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek azért váltak incellé mert nem kellettek a nőknek vagy azért nem kellenek a nőknek mert incelek?

Figyelt kérdés
Tyúk vagy tojás?
nov. 27. 12:56
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hanem tudom. Hisz rengeteg átlag alatti külsejű embert ismerek, akik házasságban élnek, vagy több párkapcsolatuk is volt már. Az egyetlen különbség köztük, hogy ők a külsejük mellett nem viselkednek incelként, nem úgy viszonyulnak a nőkhöz, mint az incelek, így természetesen a nők sem incelként kezelik őket.
nov. 29. 09:39
 42/64 Barito ***** válasza:
Még mindig nem érted. Tisztában vagy a szó jelentésével?
nov. 29. 09:56
 43/64 anonim ***** válasza:

Igen, nem szoktam olyan szavakat használni, amiket nem ismerek.

De akkor válaszold meg ezt, ha szerinted a külseje alapján lesz valaki incel, akkor hogy lehet, hogy azon emberek nagy része nem incel, akiknek a definíciód alapján annak kéne lenniük?

nov. 29. 10:09
 44/64 anonim ***** válasza:
54%

Én válaszolnék neked.

Sokan úgy vannak vele, hogy vagy olyannal jönnek össze aki tetszik, vagy akkor inkább vannak egyedül.

Ez jól van is így, kivéve ha ronda vagy, mert akkor tényleg egyedül fogsz megdögleni.

Egy olyan csajnál aki tetszene, ugyanis nem fogsz helyzetbe kerülni.

Tessék, ez a nagy titok amiért egyik ronda férfi egyedül van, a másik meg nem.

Az egyik meg tudja erőszakolni magát és összejön csúnya/kövér nővel, a másiknak meg nem megy.

Sikerült neked újat mondanom?

nov. 29. 10:23
 45/64 Barito ***** válasza:

Incel, aki nem kell a nőknek.

Vitánk azon megy, miért nem kell.

Szerinted a gondolkodása/viselkedése miatt, szerintem a külseje miatt.

Az élet az én meglátásomat igazolja.

Aki nem jön be neked, azzal nem akarsz kapcsot. Ha amúgy valóban jó fej az illető, akkor lesz esetleg a haverod.

Kérdésedre válaszolva, mivel nem jól gondolod, ki is miért incel, ezért a kérdésedre nincs válasz. De ha azt nézzük, sok mocskos jellemű fickónak is van kapcsolata, ez akkor a te elképzelésedet cáfolja, mely szerint a belső függvénye lenne az incelség. Akkor nekik annak kéne lenniük, de a valóság nem ezt mutatja.

Én incel vagyok a szó valódi jelentésében. A nők azt mondták rólam (lehet hazudtak??) hogy rendes, tisztességes becsületes ember vagyok, meg, hogy szerencsés lesz az a lány aki a feleségem lesz, DE mindezek ellenére a lőtéri kutyának sem kellek. Egy csaj odáig ment eme hazudozásban, hogy azt találta mondani, azért nem kellek senkinek, mert a nők nem hiszik el, hogy annyira jót kaphatnak mint én. Erre rávágtam: nem kell nekem az 1 millás fizu, mert az túl jó!

szóval érted. vagy hazudnak a belsőmet érintőleg, vagy valójában nem aszerint döntenek. ha hazudnak, akkor a nők kollektív hazudozók. (egymást nem ismerő nők, időben és térben is távol egymástól, mind ezt mondták a belsőmről)

azt azonban elismerem, nem vagyok humoros, sem faxa csávó. visszahúzódó vagyok, de most komolyan EZ a baj? az ha hülyére veszik, megverik, megcsalják, anyagilag lehúzzák a nőt, szétalázzak, az nem baj? mert sok ilyennel vannak együtt és még vissza is mennek ilyenekhez.

egyértelmű, hogy a fajtám baja a külseje.

nov. 29. 10:31
 46/64 anonim ***** válasza:

Ez megint egy olyan tipikus incel kifogás, ami miatt elviselhetetlennek tartanak titeket és menekülnek tőletek. A gyakorlat pedig erre is rácáfol, hisz rengeteg párkapcsolatban az egyik fél határozottan előnyösebb külsejű, mint a másik.

Ezt nyilván nehéz felfogni annyira felszínes embereknek, mint az incelek, de az emberek többségét nem csak a külső érdekli, hanem az egyenesen sokadlagos szempont.

Arról nem is beszélve, hogy ez megint tárgyiasítás, ami megint csak egy óriási red flag minden nőnek. Hogy úgy írsz, hogy neked bizony vannak elvárásaid a nőkkel szemben, és számodra önmagad megerőszakolása lenne ha ez alá adnál. De az már nem is szempont, hogy ezek szerint a nőknek pedig az lenne önmaguk megerőszakolása, ha veled kéne összejönniük?

Viszont ugyanezen nők is, más előnytelen külsejű férfiakkal mégis képesek összejönni önmaguk megerőszakolása nélkül is. Tehát a külsőségektől mégsem lesz senki incel.

nov. 29. 10:34
 47/64 anonim ***** válasza:

Akkor még mindig ott a kérdés: "De akkor válaszold meg ezt, ha szerinted a külseje alapján lesz valaki incel, akkor hogy lehet, hogy azon emberek nagy része nem incel, akiknek a definíciód alapján annak kéne lenniük?"

nov. 29. 10:35
 48/64 Barito ***** válasza:

"...ha szerinted a külseje alapján lesz valaki incel, akkor hogy lehet, hogy azon emberek nagy része nem incel, akiknek a definíciód alapján annak kéne lenniük"

úgy, hogy annak a nőnek valamennyire bejött az az ember, tehát nem imcel, de újra írom, én nem ilyenekről beszélek. jegyzem meg, csak mert neked az a fickó nem jött be, attól még másnak igen. az incel viszont SENKINEK nem jön be, jellemétől függetlenül!

nov. 29. 10:39
 49/64 Barito ***** válasza:
Erre mit mondasz: De ha azt nézzük, sok mocskos jellemű fickónak is van kapcsolata, ez akkor a te elképzelésedet cáfolja, mely szerint a belső függvénye lenne az incelség. Akkor nekik annak kéne lenniük, de a valóság nem ezt mutatja.
nov. 29. 10:40
 50/64 Barito ***** válasza:

46: "Hogy úgy írsz, hogy neked bizony vannak elvárásaid a nőkkel szemben, és számodra önmagad megerőszakolása lenne ha ez alá adnál. De az már nem is szempont, hogy ezek szerint a nőknek pedig az lenne önmaguk megerőszakolása, ha veled kéne összejönniük?"

vagyis ugyanazt mondod, amit ő, csak a másik oldalról. :) :) :)

cáfolgatni akarod, mégis csak egyet értettél vele :) mintha azt mondtad volna, nincs igazad, hogy szar kocsi a Trabi, szerintem is szar. :)

nov. 29. 10:45
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!