Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek azért váltak incellé mert nem kellettek a nőknek vagy azért nem kellenek a nőknek mert incelek?
Nem tudom, olvasgatsz-e incel sztorikat, de a többségük NEM próbálkozik senkinél. Csak online élnek, és mások sztorijaiból ismerik meg a nőket. A többségük a "baaszd meg a fűnyíródat" élő megnyilvánulásai. Sokaknak sima barátai sincsenek.
Ha pedig ex-incel sztorikat olvasol, ott többször leírják, hogy azt hitték mindig, elég normálisan viselkedni, és a legszebb lányokat fogják megkapni, és azért hitték ezt, mert >filmekben ezt látták<.
És úgy gyógyultak ki az incelségből, hogy elkezdtek simán barátkozni nőkkel, rájöttek, hogy ugyanolyan emberek, mint ők, nem kell velük máshogy viselkedni vagy beszélni.
Redditen keress rá ex-incel kifejezésre, szerintem nagyon tanulságos, és nagyon jó látni, amikor valaki képes egy ilyen mérgező gondolkodásból kilépni.
Hát én teljesen normális és magabiztos voltam az elején, aztán valahogy az összes kiszemelt lepattintott, mert magas pasit akartak.
Én meg nem nőttem elég magasra, ez a főbenjáró bűnöm a kedves, értelmes nők szerint.
Részemről ez a sztori lényege.
shortcel165
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!