Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek azért váltak incellé mert nem kellettek a nőknek vagy azért nem kellenek a nőknek mert incelek?

Figyelt kérdés
Tyúk vagy tojás?
ma 12:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Is-is, tudtommal, de a szerepek egy-egy esetben felcserélhetőek. Lehet valaki az első esetbe tartozik, de idővel a frusztrál agyával átfordul a másodikba.
ma 15:49
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Értelmetlen ez a kérdés. Főleg, hogy itt gyakorin kb minden pasira rácsapják az incel jelzőt bárkire aki nem ért egyet a nőkkel.
ma 16:16
 13/15 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom, olvasgatsz-e incel sztorikat, de a többségük NEM próbálkozik senkinél. Csak online élnek, és mások sztorijaiból ismerik meg a nőket. A többségük a "baaszd meg a fűnyíródat" élő megnyilvánulásai. Sokaknak sima barátai sincsenek.

Ha pedig ex-incel sztorikat olvasol, ott többször leírják, hogy azt hitték mindig, elég normálisan viselkedni, és a legszebb lányokat fogják megkapni, és azért hitték ezt, mert >filmekben ezt látták<.

És úgy gyógyultak ki az incelségből, hogy elkezdtek simán barátkozni nőkkel, rájöttek, hogy ugyanolyan emberek, mint ők, nem kell velük máshogy viselkedni vagy beszélni.

Redditen keress rá ex-incel kifejezésre, szerintem nagyon tanulságos, és nagyon jó látni, amikor valaki képes egy ilyen mérgező gondolkodásból kilépni.

ma 16:56
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Hát én teljesen normális és magabiztos voltam az elején, aztán valahogy az összes kiszemelt lepattintott, mert magas pasit akartak.

Én meg nem nőttem elég magasra, ez a főbenjáró bűnöm a kedves, értelmes nők szerint.

Részemről ez a sztori lényege.

shortcel165

ma 18:39
 15/15 anonim ***** válasza:
shortcel, már leírtad, hogy soha nem próbálkoztál senkinél. Hazudsz össze vissza.
ma 18:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!