Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek azért váltak incellé mert nem kellettek a nőknek vagy azért nem kellenek a nőknek mert incelek?

Figyelt kérdés
Tyúk vagy tojás?
nov. 27. 12:56
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
42%
Is-is, tudtommal, de a szerepek egy-egy esetben felcserélhetőek. Lehet valaki az első esetbe tartozik, de idővel a frusztrál agyával átfordul a másodikba.
nov. 27. 15:49
 12/64 anonim ***** válasza:
58%
Értelmetlen ez a kérdés. Főleg, hogy itt gyakorin kb minden pasira rácsapják az incel jelzőt bárkire aki nem ért egyet a nőkkel.
nov. 27. 16:16
 13/64 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom, olvasgatsz-e incel sztorikat, de a többségük NEM próbálkozik senkinél. Csak online élnek, és mások sztorijaiból ismerik meg a nőket. A többségük a "baaszd meg a fűnyíródat" élő megnyilvánulásai. Sokaknak sima barátai sincsenek.

Ha pedig ex-incel sztorikat olvasol, ott többször leírják, hogy azt hitték mindig, elég normálisan viselkedni, és a legszebb lányokat fogják megkapni, és azért hitték ezt, mert >filmekben ezt látták<.

És úgy gyógyultak ki az incelségből, hogy elkezdtek simán barátkozni nőkkel, rájöttek, hogy ugyanolyan emberek, mint ők, nem kell velük máshogy viselkedni vagy beszélni.

Redditen keress rá ex-incel kifejezésre, szerintem nagyon tanulságos, és nagyon jó látni, amikor valaki képes egy ilyen mérgező gondolkodásból kilépni.

nov. 27. 16:56
 14/64 anonim ***** válasza:
39%

Hát én teljesen normális és magabiztos voltam az elején, aztán valahogy az összes kiszemelt lepattintott, mert magas pasit akartak.

Én meg nem nőttem elég magasra, ez a főbenjáró bűnöm a kedves, értelmes nők szerint.

Részemről ez a sztori lényege.

shortcel165

nov. 27. 18:39
 15/64 anonim ***** válasza:
58%
shortcel, már leírtad, hogy soha nem próbálkoztál senkinél. Hazudsz össze vissza.
nov. 27. 18:41
 16/64 anonim ***** válasza:
34%

15#

Sehol sem írtam ilyet, hazug troll vagy, aki kelti itt a feszültséget.

nov. 27. 19:22
 17/64 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem tényleg vannak gondok a társkereséssel manapság, amit nagy részt a social media okoz. Másrészt régen minden férfinak jutott kb nő, mert az volt a társadalmi elvárás, hogy menj férjhez, szülj gyerekeket, dolgozni se volt olyan könnyű nőként. Most már teljesen jó és elfogadott választás, ha egy nő inkább egyedül marad. A nők alapvetően sokkal jobban elvannak egyedül, kevésbé forognak a szexualitáson, vagy ha igen erre is találnak megoldást. Gazdaságilag, szociálisan, néha még jobban is járnak egyedül. A rosszul ebből azok a férfiak jöttek ki, akik nem akarnak túl sok effortot beletenni sem magukba, sem egy kapcsolatba. Mert mivel egyedül jobb lenni, mint velük, ők így egyedül maradnak. A normális pasik viszont így is tudnak párt találni.
nov. 27. 20:43
 18/64 anonim ***** válasza:

1. Régebben egészen jól néztem ki, de félénk voltam, nem kezdeményeztem senkinél, nem is igazán "tetszett" úgy senki. Voltak csajok akik bejöttek nyilván, de csak külsőre, amúgy tudtam, hogy totál más körökben mozgunk, szóval semmi esélyem nem lenne, meg furcsán is jönne ki a dolog. Főleg ha mondjuk osztálytárs az illető. Márpedig nekem ez volt, de nyitni soha nem mertem. (később amúgy megtudtam hogy én is bejöttem, legalábbis külsőre a csajnak).

2. Ezzel szemben viszont én olyan nőknek tetszettem akik nekem abszolút nem. Belsőre még volt köztük aki csak-csak, de külsőre szinte egyik sem. Ezek a nők kezdeményeztek nálam általában, én pedig hamar kialakítottam egy olyan "védelmező mechanizmust", hogy hogyan tudom őket lerázni finoman és úgy, hogy ne kelljen egyértelmű visszautasítást adnom, ne menjen "híre" a dolognak. Ugye itt is a probléma az volt, hogy főként ismerősi körben voltak ezek a csajok.

3. Egy idő után totál hozzászoktam ezekhez a dolgokhoz, ha nagy ritkán mertem lépni a magam béna módján olyan felé aki tetszett, akkor soha nem volt sikerem, még minimális sem, viszont az automatikus "menekülő üzemmód" megmaradt. Emiatt nagyon lemaradtam az életben csajozás téren, csak későn találkoztam egy olyan lánnyal aki külsőre is bejött azért, úgy gondoltam össze is illenénk és ráadásul ő nagyon velem akart lenni, legalábbis ezt gondoltam akkor. Ő lett az első és máig (talán örökre) utolsó barátnőm, vele smároltam először életemben és vele is vesztettem el.

Aztán miközben együtt voltunk a külsöm elkezdett rohamosan leromlani, és ő is egyre jobban elhidegült tőlem, míg végül megcsalt és kidobott.

Utána már esélyem nem volt és most sincs. Szar szocializáció, csajozási tapasztalat abszolút hiánya, ismerkedésre képtelen vagyok, láthatatlan és érdektelen vagyok a nők számára, ráadásul már a korábbi viszonylagos normális/jó külsőm is odalett.

Utólag amúgy sok olyan lehetőséget bánok, amelyet elszalasztottam a saját bénaságommal és a másoknak való megfelelési kényszeremnek. Szóval az is közrejátszott, hogy bizonyos csajt mondjuk "cikinek" gondolták, pedig egyébként normális volt és külsőre sem volt vele gond, szóval a baráti társaságomból nem akartam kiközösítve lenni emiatt. Nyilván utólag belegondolva nem lettem volna, csak akkor még nem így éreztem.

nov. 27. 22:16
 19/64 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért pontoztok le, engem ez érdekelt, és csak azt írom le, amit ex-incelek mondtak.
nov. 28. 00:30
 20/64 A kérdező kommentje:

“ hogy azt hitték mindig, elég normálisan viselkedni, és a legszebb lányokat fogják megkapni, és azért hitték ezt, mert >filmekben ezt látták<.”

Igen ez egy gyakori motívum, a rendes srác kontra rosszfiú. Amerikai filmekben mint az előbbi jön össze a népszerű csajjal, míg a valóságban többnyire a rosszfiú.

Mivel ez tény, szerintem az inceleket sem kell ennyire utálni, egyszerűen párválasztásban a prioritások el vannak csúszva, logikátlan és felszínes szempontok jellemzik a párválasztást, elvégre egy állati ösztön. Nem az erkölcs vagy tisztesség dominál e téren.

nov. 28. 09:08
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!