Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen típusú nőhöz elég a 380 nettó ?
Átlagos , kicsit pocakos férfinak lehet ilyen átlagosan jó nője? Vagy mik a feltételei?
Inkább a külsődet nézd először hogy te milyen vagy.
Olyan illik hozzád nőben.
Utána meg ha a csaj rosszul keres, fizetés előtt egy héttel már nincs mit ennie, na akkor illesz hozzá.
Nem a pénzről szól ez, hanem hogy hasonló a hasonlóval.
Nekem pl a jópasik tetszenek, de én sem az átlagos, behízott derekú nő vagyok ronda arccal.
Meg azt nem értem hogy a csúnya férfiaknak honnan van ekkora önbizalmuk?
Hogy a legjobb nőket akarják megkapni.
Sosem lesz rád gusztusa, és ne gyere azzal hogy nem tehetsz a külsődről, mert a csúnya nők sem tehetnek róla, mégsem kellenek.
55
“ aki mondjuk hastájékra hízott 4-5 kilót.”
Most trollkodsz? 70-80 kilós férfin plusz kilók vannak? 180/80 kg férfi neked kövér ? És akkor játszátok az eszeteket mikor a dagi incelek sírnak hogy a 60 kilós iskolás fiú testunek kellene lenniük! És meghazudtoljátok őket! Erre ide írod hogy a 70 kilós férfin is 5kg plusz van ? 🧐🫣
57
😀
Remelem sokan olvassák hasonló súllyal. Jezusom. Ez azért már tényleg meredek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!