Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen típusú nőhöz elég a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen típusú nőhöz elég a 380 nettó ?

Figyelt kérdés

Átlagos , kicsit pocakos férfinak lehet ilyen átlagosan jó nője? Vagy mik a feltételei?

[link]

nov. 25. 17:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 Girlll3 ***** válasza:
Ő nem éppen átlagos, mivelhogy hibátlan a képen.... És ilyen testalkathoz gyanúsan nagyok a mellei, szòval az vagy plasztika vagy photoshop. Szòval nem a te szinted.
dec. 12. 17:03
 52/61 anonim ***** válasza:
Ezeknél 200-300 egy óra. Tehát igen, elég kb. 2 menetre amid van. De nem többre.
dec. 13. 07:37
 53/61 anonim ***** válasza:

Inkább a külsődet nézd először hogy te milyen vagy.

Olyan illik hozzád nőben.

Utána meg ha a csaj rosszul keres, fizetés előtt egy héttel már nincs mit ennie, na akkor illesz hozzá.

Nem a pénzről szól ez, hanem hogy hasonló a hasonlóval.

Nekem pl a jópasik tetszenek, de én sem az átlagos, behízott derekú nő vagyok ronda arccal.

dec. 13. 10:56
 54/61 anonim ***** válasza:
91%

Meg azt nem értem hogy a csúnya férfiaknak honnan van ekkora önbizalmuk?

Hogy a legjobb nőket akarják megkapni.

Sosem lesz rád gusztusa, és ne gyere azzal hogy nem tehetsz a külsődről, mert a csúnya nők sem tehetnek róla, mégsem kellenek.

dec. 13. 11:05
 55/61 anonim ***** válasza:
"kicsit pocakos" - így általában az ocsortány módon elhízott, löttyedt testű faszik titulálják magukat, sose hallottam még 70-80 kg körüli férfitől ezt, aki mondjuk hastájékra hízott 4-5 kilót. Nőben marhára nem a milliomos, szilikonmellű, a külsejére és ruhákra havi milliókat költő csinos, fiatal az átlag, ez a nőknek kb egy tízezreléke (sem). Nem véletlen, hogy ennek is híres autóversenyző a pasija. Hanem az, aki te vagy "átlag" pasiban: kicsit pocakos, kicsit lógós mellű, kicsit narancsbőrös, kicsit ráncos, kicsit romlott, csámpás fogú, kicsit lusta, kicsit unalmas, frizurára, öltözködésre, kultúrára, hobbikra, egészséges étkezésre, fogorvosra keveset költő, nem sportoló, alacsonyabb-átlagos jövedelmű, egysíkúbb gondolkozású, egyszerű, max középfokú végzettségű beosztott. Ilyeneknél lehetne esélyed, ha visszavennél az arcodból, a tahó stílusodból, a felszínességedből és az önzésedből.
dec. 13. 11:52
 56/61 A kérdező kommentje:

55

“ aki mondjuk hastájékra hízott 4-5 kilót.”

Most trollkodsz? 70-80 kilós férfin plusz kilók vannak? 180/80 kg férfi neked kövér ? És akkor játszátok az eszeteket mikor a dagi incelek sírnak hogy a 60 kilós iskolás fiú testunek kellene lenniük! És meghazudtoljátok őket! Erre ide írod hogy a 70 kilós férfin is 5kg plusz van ? 🧐🫣

dec. 13. 12:15
 57/61 anonim ***** válasza:
84%
Magasságtól függ. 195 centin a 90 kiló is elfér. 170-nél 75 kiló már sok.
dec. 13. 12:18
 58/61 A kérdező kommentje:

57

😀

Remelem sokan olvassák hasonló súllyal. Jezusom. Ez azért már tényleg meredek!

dec. 13. 12:26
 59/61 anonim ***** válasza:
#56 k.rvára nem azt írtam, hogy egy 70-80 kg-os férfi kövér, de marhára nem mindegy, hogy a kilók hogyan oszlanak el, meg az sem mindegy, hogy ebből mennyi a zsír és mennyi az izom. Én spec 74/178 vagyok, de hasból van mit leadnom, dolgozok is rajta.
dec. 13. 12:43
 60/61 A kérdező kommentje:
Amikor 77 kg voltam akkor simán kézzel megtapinthatóak voltak a bordáim. 181 cm vagyok. De én is megkaptam hogy a 70 kilóval is dagadt lennék szöveget.
dec. 13. 13:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!