Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen típusú nőhöz elég a 380 nettó ?
Figyelt kérdés
Átlagos , kicsit pocakos férfinak lehet ilyen átlagosan jó nője? Vagy mik a feltételei?
nov. 25. 17:53
43/61 anonim válasza:
#41 ja, vagy úgy! Akkor itt a barátnőd, a hozzád hasonlóan átlagos nő:
És azt hiszem, még nagylelkű is voltam :D
44/61 A kérdező kommentje:
Jah oké.
De én nem olyan vagyok mint amit átlag férfiként ajánlottam az esti játékhoz.
nov. 26. 18:39
46/61 A kérdező kommentje:
45
Nem. De a poén kedvéért felőlem legyen.
nov. 26. 21:25
47/61 anonim válasza:
33.
Ha értéktelen lenne a pna, neked is jutna csóróként.
A fszról meg annyit hogy nekünk fszok röpködnek az égből is, csak válogatnunk kell.
Ugye tudod hogy egy szép nőnek sokan akarják csapni a szelet?
Te is válogatnál, ha nem lennél átlagos, pocakos.
49/61 anonim válasza:
Az a vicc, hogy egy pályakezdő programozó ennél nem keres sokkal többet.
50/61 anonim válasza:
A másik dolog, hogy kifizetsz egy 150 ezres albérletet, nem tudom hogy a maradék 230 ezerből hogy lehet éhenhalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!