Havi 450-500 nettó fizetésből be lehet vállalni biztonságosan egy Chrysler 300c 3. 0 Crd típusu autót? Mien bajai lehetnek ennek a Mercedes techinikának?
havi kiadás 100 ezer kb
autó évjárat 2006-2010 körü, 3 0 dízeles motrral venném, kombi vagy szedán mindegy, olyan 3m körül néztem
HIbák tapasztalatok motr váltó
mindenekelőtt köszönjük hogy a gyakorikérdéseket választottad problémád megoldásában,itt biztosan kapsz választ lelkes és hozzá(nem?)értő emberkék kömkelegétől.
az attól függ hogy hány utánfutód van és ezek hány asszonytól,van-e lakás vagy serpenyőhiteled stb.mondjuk nem ártana összesíteni 1 havi kiadásod,amit magadnak kell megtenned.a munkahelyed nem áll megszűnés alatt?
2# Mindegy szerintem hogy hozzáértő vagy nem. Nem lehet megválaszolni.
1 Milliós fizetés is lehet bizonytalan, ha olyan a munkahely hogy holnapután megköszönik a részvétet.
Kb. olyan kérdés hogy 1 mázsa cement sok vagy kevés?
nincs hitel, havi 100 állandó kiadás, bejelentett bér bruttó 120 kb, tehát nem is kapnék hitelt.
Munkahey az fix, és 450 a minimum, max 550, de inkább 450 és 500 között van a zseton.
Boccs a helyesirásért, de nem működik minden gomb a laptop billentyűzeten, aztán figyelmetlenül javítottam ki. De azért remélem érthető volt mire vagyok kíváncsi.
Nincs tapasztalatom a Mercedes dízellel, meg autómatáva, és nincs közössége ennek a típusnak, hátha itt van legalább egy Mercis.
Én kérek bocsánatot hogy belekötöttem. Na ez az a munka amire nem vállalnék be semmit, csak tenném félre a pénzt.
Ha véletlenül kiesel, mert kapsz egy tüdőgyulladást, vagy akármit, akkor kapod a remek táppénzt a 120 után.
8
Ez jogos emiatt is vagyok biznytalan megengedhetem-e magamnak a fenntartását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!