Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves, segítőkész, visszahúzódó nőkkel nem érdemes ismerkedni?
A komplett rokonsága, szomszédai, kismillió "barátnő" van rájuk akaszkodva, folyton ugráltatják, zaklatják, hívogatják őket.
Ismertem pár ilyen nőt, kb semmi szabadidejük nem volt.
Ha együtt is mentünk valahova, folyton telefonáltak neki, végén már úgy kellett kinyomnia a telefonját, mert nem merte elküldeni az illetőt.
Ha az ember ilyen téren nyugalmat akar, inkább választ egy morgós, nagyszájú nőt, aki mindenkit elküld a viharba?
Kevés lehangolóbb dolog van annál, mint amikor akár első randin, akár egy régebbi kapcsolatban a telefon van az első helyen. Csipog egyet és már ugrik is rá az illető, hogy megbeszélje anyuval, hogy Terike néni a szomszédban megint megfázott, vagy a barátnővel, hogy az a cipő az X üzletben ki van téve akcióba és nem tudja eldönteni, hogy megvegye vagy sem. Értem, hogy néha lehetnek az embernek fontos hívásai, de ezek nem azok.
A poén, hogy volt akit ilyen miatt hagytam ott második randin és még ő nem értette, hogy miből gondolom, hogy nem érdeklem és hogy miért hisztiztem be?:)
De, van arany középút, de azért e két véglet, hogy érzékelni lehessen a különbséget.
Mondjuk másik extrájuk még az intro-s leányzóknak, hogy képesek robbanni, meg kiadni magukból egy atombombányi feszkót, ha extra biztonságban érzik magukat.
Tapasztaltam.
Kis nyugis, visszahúzódó leányzó, és olyan levelet ír, tele káromkodással, hogy a kocsmatöltelék pista is belepirulna, ha olvassa.
Ilyen nagyon egyenes, meg elég zajos, valóban erős nőkből is volt tapasztalat, ügyvédnő, kb a fél bíróság épülete zengett tőle, ahogy az ügyintézőt helyretette egy beadvány miatt.
Na nála nem volt semmi elfojtott frusztráció, szemforgatás, játszma, izébigyó.
Direktbe bele a közepébe, bumm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!