Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Visszahúzódó, ateista fiúként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódó, ateista fiúként hol lenne érdemes ismerkednem?

Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 16:52
 1/10 anonim ***** válasza:
egyszerűbb lenne leírni a "hol nem érdemes ismerkedned" listát
2015. dec. 8. 16:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem valamilyen ateista klubban, ha már egy ilyen kérdésnél, ahol gyakorlatilag zéró relevanciája van annak, hogy miben hiszel, szükségét láttad megemlíteni.
2015. dec. 8. 16:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Azért tartottam fontosnak megemlíteni, mert a legtöbben a "visszahúzódó" jelző miatt azonnal valamilyen vallási közösséget javasolnak, ami viszont felettébb távol áll tőlem.
2015. dec. 8. 17:13
 4/10 anonim ***** válasza:
A keresztény egyház kapui nyitva állnak előtted. Menj, add a pénzed a szegényeknek és Isten feleségül vesz téged!
2015. dec. 8. 17:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Ezek szerint rossz helyre jöttem a kérdésemmel.
2015. dec. 8. 17:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Van valami hobbid,érdeklődési köröd?Én ott kezdenék,ha eddig nem tetted.
2015. dec. 9. 13:16
 7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem találkoztam olyan lánnyal, aki az elektronika iránt érdeklődött volna.
2015. dec. 10. 08:57
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Én arra lennék kíváncsi inkább, hogy miért ateista vagy, miért nem agnosztikus? Hiszen ugyanúgy, ahogy a tudomány azt nem bizonyította, hogy létezik isten, azt sem bizonyította, hogy nem létezik.

L

2015. dec. 12. 19:54
 9/10 anonim ***** válasza:
80%

8

Ennyi erővel: Attól még, hogy tudomány nem bizonyította be a láthatatlan rózsaszín unikornis nem létezik, attól még normális ember tagadni fogja. Na, Isten is egy ilyesfajta hülyeség.

2015. dec. 12. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:

szia! :)

írj nekem , 19 éves lány vagyok, és most rám jött az itteni ismerkedhetnék :D

2015. dec. 12. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!